Tutkukeless Kızlar bende gebelik sekeri varmış ben seker yüklemesi yaptirmamistim ama şuan doktorum istedigi için mecbur yaptırdım ve gebelik sekeri çıktı şuan 34 hastalığım baya bir gec öğrendim ve kafama takıyorum bilmeden sürekli tatlı makarna vs yedim 🥹🥹🥹
Pembesarelle2 Tutkukeless Bizde 4+6 henğz sağlık ocağı 3 aylık şekere baktı hafif yüksekmiş zaten insülin direncim vardı gebe kalmadan önce bir sıfır yenik başladım şuan ne yesem diye korkuyorum keseye zarar verir mi diye henüz kadın doğuma gitmedim kese gözükmez diye
rich_mom Burda herkes bosyere bagirmiyor testi yaptirin önlem alın diye. Gecmis olsun yapacak bisey yok diyet yapacaksınız Sadece doktor anlatmıştır zaten
Tutkukeless rich_mom doktorum görmedi henüz tahlilleri pazartesi bakacak ben İnternetten sonuclarimi araştırarak anlamaya çalıştım
Tutkukeless Damlckrr Glukoz-75g OGTT 0.dakika = 92.7 Glukoz-75g OGTT 60.dakika = 180.9 Glukoz-75g OGTT 120.Dakika = 133.7 benimki bu şekilde ama.doktorum gormedi henüz anlayan varsa Bi bakabilir mi
Zynpp-sahn06 Bendede şeker çıktı diyetisyene gönderdi açlık yüksek çıktı toklukta öyle şu an diyet yapıyorum ama 40haftayi beklemez diyolar şekeri olanlarda doğrumu acaba
Tutkukeless Zynpp-sahn06 hiç bilmiyorum ya benim zaten 2 3 hafta önden gidiyor size böyle birsey dediler mi