Feride25 30 yaşındayım ve 105 kiloluyum .Hamile kalmak icin tam olarak, kaç kilo vermem gerekiyor? 1.60 boyundayım 😔 Şu an diyette başladım. Açaba 6 ayda zayıflabilirmiym? artık sabrım kalmadı, zaman daha hızlı geçsin diye ne yapmalıyım? 6 ay kolay geçer mi?
Tunzaliee Feride25 ben 3 ayda 85kilodan 55e indim. İstersen yapa bilirsin. İnsan alışıyo bi noktadan sonra sen de alışacaksın
Boncukk123 Feride25 zayıflamaya degıl de sağlıklı beslenmeye odaklan canım günlük yarım saat de olsa yürümeye çalış sağlıklı şeyler tüket süt ve süt ürünleri avokado. Abur cubur paketli gıdalar ve zararlı şeylerden uzaklaşıp kendine detoks yap güzel olacak hersey buna inan canım bunları yaparsan diyet kafasından çıkıp daha rahat olacaksındır Rabbim güzel haberlerini almayı da nasip etsin 🤲🏻🌸
momofmychildren Feride25 ben 93 kilo ile hamile kaldım elimde olsaydı daha az kiloyla hamile kalmak isterdim ilk başta 5 kilo aldım şu an 18 haftadayız 3 kilomu geri verdim hamilelikte de kilo vermek mümkün düzenli dengeli ve sağlıklı beslenmek gerekiyor hamilelik öncesi yediklerime hiç dikkat etmezdim ama şimdi önceye göre dikkat ediyorum bebek için sağlıklı şeyler tüketiyorum öncelikle kendinize küçük hedefler koyun bir anda 10-20 kilo vereceğim demeyin örnek veriyorum bu hafta 3 kilo vereceğim deyin sabah öğle akşam düzenli yiyin ara öğünler yapın kahve ceviz fındık badem gibi ve yapabilirseniz mutlaka yürüyüş yapın
Patito__ Feride25 bence en az 30 kilo verilmeli Hamilelikte kilo sıkıntı zaten seker tansion vs sornlri olablr Çocuk olmasi icinde kilo etkiliyor. Burda onemli olan uc aylik sekerinize baktirin ve tsh baktirin bnlrda birsy yok ise gerisi spor ve diyet ile cozulur
nurhuma17 Tunzaliee maşallah barekallah nasıl yaptınız bunu büyük başarı çok tebrik ederim arkadaşım 🌷❣
_almirasmom Feride25 67 dem 46 ya dustum takır takır her aya duzenlı adet olurdum hamıle kaldım gobekte yaglanma cok onemli
_almirasmom Deletedmon_98 leslie yaptım YouTube dan yedıklerımı kesmedım sadece az az yedım bol su yesıl cay kıraz sapı cayı bunları gunluk eksık etmedım🥹
1prensesannesi__ Feride25 6 ay cok guzel bi zaman canim 6 aya kalmadan hamile kalirsin bile sen diyetine devam et ben 90 ile hamile kaldim ilk3 ay korun kendini toparla bi 15 kilo vermis olursun zaten sonrasinda da hem diyet yaparsin hem gebelik denemelerine baslarsin 90 ile hamile kalsan bile ilk aylarda kilo verme cok oluyo ben 4 kilo verdim 5 aya yaklastik daha kilo almadim 90 ile hamile kaldim
Tunzaliee nurhuma17 kilomla çok dalga geçildi lise zamanlarından kiloluyum. Sonra zayıflamaya karar verdim. Teşekkür ederim❤️
noble1 Benimde kilo sorunum var bayadır da çocuk düşünüyorum her testi verdim vs ama kiloya gelince motive olamıyorum diyet yapamıyorum. Doktorum kilolu hamile kalınır sağlıklı da beslenirsen sağlıkla da ilerletiriz inşallah ama %10u kdar kilo versen gebelik oluşması açsından şansın çok artar dedi. Hala yemeye devam. Bu psikolojiyi de anlamayan anlamaz yani maalesef ki.