Nuranbakay Polyana_0444 2 yıl sonra oğlum ikinci yaşını doldırdı o ay adet oldum bittik çalışmalar başladı ☺☺ smdı 29 haftalıgım kızım olacak kısmetse ☺😍
Haticeakgul Polyana_0444 sezaryen dogum yaptim kızım 7 aylıkken hamile kaldığımı öğrendim şuan 15+3 gunluk hamileyim dikislerimden yana hiç bi şeyi yok hersek yolunda gidiyor şükür 🤲
Mervesoku İlk sezeryan doğumumdan 5 yıl geçti 2. Sezeryan doğumumdan sonra ise 3.5 yıl geçti şuan 3. Bebeğime hamileyim ☺️
myangelson Polyana_0444 kalınmasına kalinir tabiki ama çok riskli birşey eğer isteyerek hamile kalmak için soruyorsanız. Doktorunuzla görüşün. Bana doktorum 2 yıl bekleyin dedi 1 yıl 7 ay oldu doktorum gebelik düşünebilirsiniz dedi daha yeni yeni bırakıyoruz korunmayı
myangelson Polyana_0444 biz prezervatif+ geri çekilme ile korunduk hep hiç gebelik olmadı. Ama siz isterseniz spiral+prezervatif ile korunabilirsiniz veya doğum kontrol hapı+prezervatif ile
Malvi Polyana_0444 teşekkürler ederim ben çok korkuyorum adet görmeden hamile kaldım daha kızımı ezmiyordum.Doktora sordum bunıyayla alakalı dedi .Bu arada bu benim 3 cu sezaryen olacak.Bu hamilelikte çok daha rahatım dilerlere göre inşallah sezaryen da güzel geçer ☺️