Kızlar normalde 37+3 um ama oğluşum önde gelişimi 39 la uyumlu doktorumuz gayet sağlıklı sorun yok dedi geçen hafta kontrol vardı ve sancılarım çıktı 2 cm de açıklık pazar günü de doktorumun dedigi tarzda lekelenmem oldu ve tabi sancılarım da arttı ve inanılmaz bı alt tarafım agriyo baskıyı hissediyorum karnım sert falan belli düzensiz sancılar sabahta randevum var ve hep hissettiğim acilmam artmış ve doğum yapacağım ikinci hamileliğim ilk gebeliğim de normal doğum buda Allah’ın izniyle normal olcak ve insan gerçekten bilmediğinden daha az korkuyomus şuan o kdr saçma şeyler var ki kafam da bir sürü sorun yani ilk doğumum da çok çok güzel geçti tüp bebekti mesela normal yaptım suni sancıyla doktorumun kontrolünde falan aşırı güzel bı dogumdu smdi bu bana o kdr zor geliyor ki kızımı arkada bırakmak diyorum hadi bana bir şey olursa ikisi öyle orta da falan deli deli şeyler aklımda 🥺 biliyorum bu korkuları hepimiz yaşıyoruz falan teslimiyet en güzeli ama ki bunu kabullenmek zor geliyo hakkınızı helal edin içimi döktüm 🥺