gncglozclk 54 gün oldu dogum yapalı 6. Olusum canımdan can gidiyor acısından bu sefer 2 gögüsüm 1 hafta once tek gogsume acile gıttım antibiyotik kullandım tekrar oldum 2 gogsum birden cok kotuyum yoruldum artık nasıl gecer sagıyorum kızım emmıyor doktor da emerek gecer tek asıl tedavi o dedi delircem artık yok mu çözümü 😢😢😢😢😢😢
Aysegul1805 gncglozclk çok geçmiş olsun çok bi bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum. Lahanayı soğuk sıcak uyguluyolar forumda okumuştum bende. Lahana mastit diye aratırsanız çıkar herhalde
Selothatun gncglozclk O acıyı çok iyi bilirim elinizle masaj yapıp dağıtmaya çalışın. Bebeğiniz emse rahatlarsınız ama emmiyorsa sağmaya çalışın. Göğsünüz boşalmadan rahat edemezsiniz. Kesinlikle sıcak uygulama yapmayın hep soğuk olsun. Diğer güzel bir yöntem de memeye lahana sarmak. Lahananın içindeki kükürt enzimi memedeki enfeksiyonlu dokuyu tedavi ediyor. Peki nasıl kullanacağız lahana yapraklarını. Beyaz lahanayı tek tek yapraklarına ayırın ve yıkayın. Her bir lahana yaprağını ayrı ayrı buzdolabı poşetlerine koyarak derin dondurucuya atıp donmalarını bekleyin. Sonrasında donan lahana yapraklarından memelerini örtecek kadar çıkarın. Bir merdane veya kavanoz yardımıyla lahana yapraklarını ezin ki içindeki kükürt enzimi açığa çıksın. Sonrasında yaprakları memenize kapatın. Bu şekilde bir sonraki emzirmeye kadar kalabilirsiniz. Lahana hem memenizi iyileştirecek hem de soğuk uygulama yapmış olacak.
Nrsgzgr gncglozclk emzirme süresince hep böyle mi olacak diye düşünmüyor değilim etrafındakiler bırak emzirmeyi artık diyorlar
gncglozclk Aysegul1805 Selothatun tsk ederim deneyim bi hep sıcak uygulama yaptım bıde soguk yapım 😢💕
Hemsiire Geçmiş olsun, duşa girim suyun altında göğsünüze masaj yapın, canınız yansada göğsümüzü boşaltin mutlaka sık sık emzirme ya da sağma yapmanız gerekiyor tekrarlanmaması için
Nrsgzgr Merhaba geçit mi acaba ben de aynıyım 60 günde 4 mastit 2 antibiyotik ve çok yoruldum. Nasılsınız şimdi nasıl bi yol izlediniz
gncglozclk Nrsgzgr 6 ay oldu kuzum hala olmaya devam ediyorum 2 gun oldu yeni yeni geciyor cok zor Allah yardımcımız olsun 🤲 tek tavsiyem kesınlıkle sıcak uygulama yapma ben lansınoh sıcak soguk kompleksini aldım derın dondurucuya koyup sagarken cıkarıp gogsume takıp oyle sagdım o cok ıyı geliyor ha hemen gecırmıyor ama 4 gun de geciyor sa 2 gune dusuruyor ben hep sag gogsumden oluyorum sızde mi oyle o yuzden orayı kesicem tek gogsum de yeter napım artık cok zorlanıyorum bana da dedıler de ben bırakamadım bu arada siz emziriyor musunuz benim kız benı hıc emmedi hep sagdım verdım en buyuk sorun da zaten sagıp vermem daha cok tetikliyor eger emziriyorsanız once sagın 10 dk sonra verın gogsu
ballilokmam gncglozclk en başta hangi biberonu kullandınız acaba? Biberondan mı kaynaklı diye düşündüm de
Barlas_mom gncglozclk Emzirme danışmanı tutun gözünüz parayı görmesin ilk gebeliğimde yaşadım ihmal etmeyin lütfen benim en son apse oldu ve ameliyat olmak zorunda kaldım
gncglozclk Barlas_mom 6 aylık oldu kızım hala mastıt oluyor sag gogsum o yuzden ordan sütü kesmeye karar verdim memeyı bilmiyor maalesef
Barlas_mom gncglozclk Allah size güç kuvvet versin o kadar zoru başarmışsınız ki bu kadar ay helal olsun. Benim maalesef apse ameliyatından sonra da yavaş yavaş sütüm gitmişti hem mamayla büyüdü oğlum şimdi kızıma hamileyim 32 hafta olucaz yarın hep dua ediyorum emen bir bebek olsun bunları yaşamıyım tekrar diye 🤦🏻♀️ oğlumda 28 aylık bir abi şuan
gncglozclk Barlas_mom aminnnn Allah razı olsun 🤲❤️ ins emer bebegınız de saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim 🥹🤲 bende hiperlaktasyon oluştu gittikte de artıyor napcam bılmıyorum o tarafı kesım desem kesilir mi bılmıyorum denicem bakalım anne sutu alsın da nasıl alırsa alsın dedım sagdım cok olsa bi der olmasa bi dert 🥹
Barlas_mom gncglozclk Gerçekten öyle anne olmak çok zor bakalım kafam da bu sefer daha farklı şeyler var inşallah başarırım 🤦🏻♀️