Ebruymn63 26+2 haftadayız bugün Dr bebegin ters olduğunu söyledi böyle bş durumla karşılaşan var mı. Doğum pozisyonuna ileriki haftalarda geçti mi bebeğiniz
Habibe_ Ebruymn63 canım daha çok erken , doğum sancısıyla dönen bile var .İlerleyen haftalarda döner bebeğin 🌸
Smyra5858 Ebruymn63 33 haftalık bebeğim banada dr donmesi lazımdı şimdiye kadar dedi inşallah doğuma kadar döner diye dua ediyorum 🤲
Hilalaktscbk Ebruymn63 37 haftalık olduk halâ kafasını mideme yaslıyor sezaryene doğru gidiyoruz biz 🫠
irmnayk2 34+5te yani dün gittim hastaneye daha yeni doğum pozisyonuna girmişti. 2 hafta önce gittiğimde ters dönmemisti. 20li haftalar için henüz erken hic telas etmeyin
Ebruymn63 irmnayk2 irmnayk2 bizim tosbiklerde döner inşallah Allah’ın izniyle çünkü sezeryan istemiyorum 🥺
SedaErglu Benim bebegim de ters pozisyondaydi ve hala ters asla dönmeyi dusunmedi :) nasipse pazartesi 38+4 te doğuma gireceğim doktor artık dönmez dedi alanı daraldığı için
_Tazeanne 26.haftaya kadar tersti hiç dönmeyecek sandım 30.haftada kontrolde baş geliş olduğunu söyledi 2 haftadır aynı duruyor bakalım doğuma kadar nasıl olur