bulutunannesi33 zdemKln emzırme atletı ve emzırme sutyenı kısıden kısıye degısıyor ama bana gore emzırme sutyenı daha ıyı ben ustune norml ıplı atlet gydım hep onden ındırdım emzırmek ıcın styenıde actm kolay okdu yanı emzırme atletıde aynı mantk
Sumeyyye Ben kullanıyorum kesinlikle çok lazım bişey ama atlet daha iyi olabilir çünki beliniz sırtınız hep açık oluyo emzirirken atler olursa sadece göğsünü açıyosunuz
Englishteacher Emzirme atleti bana önermediler sarkma yapıyormuş bu süreçte sütyen aldım denedim hatta çok rahat balensiz zaten yok gibi bişey☺️ Heryerimin açık olmasını engellemek için de gömlek şeklinde pijamalardan aldım düğmeli üstten açıp emziricem inşallah
SennurY Emzirme atletiyle rahat edemem diye düşündüm, süngersiz olduğu için. Moonlight markasının kaplı emzirme atleti vardı ama atlet kısmı korseydi, doğumdan sonra çok sıkacağını düşünerek onu tercih etmedim. Trendyol'dan İmer markasının kaplı emzirme atletini aldım 35 lira ve ücretsiz kargoydu, bugün elime ulaştı, hoşuma gitti, ayrı ayrı sütyen ve atlet giymeye gerek kalmıyor.