hunilimom Bugün alikahya hastanesine gittim doktorum oraya git 2li testini de orda yatırmışsın o doktor işinde iyi dedi bende bugün gittim yarim saat bekledim sıra bana geldi dedim ultrason için randevu alcam doktorum gönderdi dedim 2 ay dolu veremem haftanda büyük dedi suratıma kartı attı resmen ama 3 gün önce doktorum da git al şimdiden dedi verdiği kâğıtta 18 22 hafta arası bakiliyo yazıyodu çok mu geç anlamadım
Elizveannesi hunilimom yanlış anlamadıysam 2 ay randevu dolu olduğu için sizin de o tarihlerde haftanızın büyük olduğunu söylemiş. Yani Dr.un tavrı yanlış ama söylediğine göre 2 ay sonrası için geç kalmış oluyorsunuz. Bence başka yerde yaptırın..
nergisog Normalde 19 24 hafta arasında yapılıyor. Geç değil yani. Hatta beyin gelişimi 20. Haftada tamamlandığı için 20. Hafta öneriliyor.
Alyamerve benm doktorm 24de cagrdı daha iyi kalbi faln daha iyi bakıyorlarmış delik falan varmı diye :)
hunilimom Alyamerve 17.haftanın başında gittim randevu al o doktor iyi dedi gittim vermediler işte bende vaksa yere bakicam artık
hunilimom Elizveannesi başka yerden geldiğimi duyunca suratıma böyle değişik bi tavır aldı ekran kapalıydı direk bakmadan söyledi