Baharctn Kızlar iki buçuk aylık oldu kürtaj olalı bir kere de adet oldum son zmnlarda ilişki yaşadıktan sonra pembemsi lekeler goruyorum bazen de kahverengi normal mi bu durumu yaşayanlar var mı gebe kalmama engel mi yardımcı olur msniz lütfen
Mayaaa34 Baharctn bence normal degil bi kere adet gormustum ben sonra olmam gerektigi gibi oldum parca kalmis olabilir doktorunuza soyledinizmi
Merve1414 Baharctn bende kürtaj oldum ama kürtajdan sonra basına hiç öyle bişi gelememisti 8 haftakik kürtaj olmuştum 2 ay korundum ondan sonra tekrar hamile kalmıştım bence bı ebeye yada kadın doğum uzmanına gidin yinede bı baksinlar
Patito__ Baharctn iki kere kurtaj oldum daha once ve boyle seyler yaşamadım mutlaka kontrole gidin dr a bildirin.
Baharctn Mayaaa34 benimde kürtaj güzel yapilmisti tekrardan kontrole gittim sonra adette oldum tekrardan bu kanamalar başladı
Rbaylmaz Bende kürtaj oldum ama böyle bir durum yaşamadım. Normal bir şekil de adet oldum. Kürtajdan sonra doktorunuz kontrol randevusu veriyor normal de size vermedi mi.? İçeri de parça vs. kalmış mı diye kontrol ediliyor olmanız gerekirdi.
Srp53 Baharctn sorun yok dedilerse yoktur. Kürtajdan sonra vücut bi anormalleşiyor zaten benim üç ay nerdeyse ara ara lekelenmelerim oluyordu.
Baharctn Srp53 benimde bir ara kesildi sonra yine başladı anlam veremedim umarım kötü bir şey değildir peki bu kanama hamile kalmama engel mi sizce
Nazifetopcu Bende de oldu kürtajdan sonra. Doktorum sorun olmadığını söyledi. Kürtajdan 3 ay sonra tekrar gebe kaldım. Şu an doğurmak üzereyim.
Srp53 Baharctn sanmıyorum canım yani doktor zaten bir sıkıntı yok demiş. Dediğim gibi anormalleşiyor vücut. Benim 9 ay oldu kürtaj olalı daha yeni yeni toparladı o kadar diyeyim.