Babyada Kızlar ben kendimi bildim bileli alerjiğim ve ilaç kullanıyorum düzenli olarak. Hamile kalırsam ve ilk zamanlar bilmeden ilaç kullanırsam bir sıkıntı olur mu , bilenler yardımcı olabilir mi sizler neler yaptınız 😥
snowglobe Babyada Planlı bi hamilelik olacaksa bence denemeye başlayınca ilaç içmeyi bırakın ama buna doktorunuz daha iyi cevap verir
Aerithma Babyada ben alerjik astım hastasıyım. Hamile olduğumu bilmeden ventolin kullanmıştım. Hamilelikten sonra kullanmadım. Hamileliğim sağlıklı bir şekilde ilerliyor.
Babyada snowglobe Symnr3728 Planlı olacak doktorumdan randevu aldım ancak daha randevuya var ondan sormak istedim. Ona uygun bir şey yazar inş, çünkü başka türlü idare edemem, zarar da vermek istemem bebişe . Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Symnr3728 13 haftalık hamileyim alerjiden aşırı vücut kaşıntım oldu doktorum Bilaxten yazdı ve bebeğe zararı olmadığımı söyledi ama bazı alerji ilaçları zararlıymış asla içmemem gerektiğini söyledi
Duaarn Symnr3728 merblr umarım sağlıcakla bebeğine kavusurrsun bnde 2 tüp Bebek denemesi oldum birincisi tutu ikimcisi 2 embryo transferi oldum ama tutmadı oksopar iğne verdi ama kan pıhtılaşma da yoktu .vücudumda asiri kabarmalar oldu kasintidan dolayı sizce i iğneden dolayı mı transferim negatif sonuçlandı bende normal dir diye düşündüm szce alakası varmı ?
snowglobe Babyada ben ilaç kullanmıyorum ama benimde alerjim var çok zor bi şey Allah yardımconız olsın inşallah çözümü vardır
Symnr3728 Duaarn merhabalar bu konu hakkında hiçbir fikrim yok belki ilaç içinde ki bir maddeye alerjiniz vardı cildiniz reaksiyon gösterdi mutlaka doktorunuza danışın
Symnr3728 Aerithma bende alerjik astım hastasıyım ventolin kullanmama izin verdi doktorum 13+4 üm günde 1 kere kullanabilirsin dedi