Goncitos Gamzeobt aynını Pazartesi günü yaşadım inşallah benim gibi mutlu ayrılırsın canım Allah yardımcın olsun bol bol dua et ne diler ne istersen o gelir önüne şuanda 😘♥
Busra0205 deletedmom11 Badem_gozlum_ ben de kararsızım napsam diye acaba normal ultrason farkı varmı yani sadece renkli görmemiz mi
Minikfasulye Gamzeobt Allah yardimcin olsun saglikla al bebisi kucagina insallah 😍😍 ya sanki ben doguruyom burda yazildimi oyle bi heycan 😂 masallah sana darisi daha benm gibi onunde 19 20 hafta olanlara 😘💐💐💐
Esraabrklu deletedmom11 Allah yardımcın olsun bende 2 gün sonra oluyoruz 35 Ve çok korkuyorum.Hamilelik güzel de şu doğum ağrıları da olmasa ne güzel olurdu aah ahhh 😊🙂
Shnern Gamzeobt allahim yardimcin olsun canim benimde pazartesi olacak yatisim ve suni sanci insallah ozamana gelir rabbim kimseyi darda koymasin dualarim seninle rabbim darda koymasin insallah kimseyi
Shnern deletedmom11 hadi ya baya mi zorluyor acaba bu suni sanci ? Kac dk a bir geliyormus sancisi bide acaba acilma oluyomuymus
deletedmom11 Shnern açıLma oLuyoda işte sabretmesi Lazım oda hakkında hayırLısı neyse o oLsun sezeryanda oLsa Rabbim şifa wersin sağLıkLa geLsinde bebeği gerisi önemLi değil