busraltin Yeni başladı gece açıkmaları tost yapıp yesem mi diyorum ama gece yiyip yatmak da sağlıksız geliyor sabah da biraz geç kalkıyorum bebişim aç kalıyor mudur
Nuraslanklc busraltin yemin ederim gece boyu sürekli birşeyler yemek için uyanıyorum uyuduğum uykudan da bir verim alamıyorum dayanabiliyorsan alışmadan bırak çok eziyetli 😩
Alizeyasemin busraltin geceleri ekmek yerine salatalık havuç yumurta yiyebilirsin kilo aldırmicak ama açlığını da bastıracak
Nuraslanklc busraltin birşey olmaz uyanık olduğun süre zarfında besleyici ve güzel besleniyorsan sorun olmaz 🥹
Ayseeeminiss Bir su bardağı kefir Bir meyve Bir yemek kaşığı yulaf Bir yemek kaşığı bal bunları mix go da çekip içiyorum ve gece boyu açılmayı böyle onledim 😊(gebelik şekerim çıkmadığı için balı fazla koyuyor olabilirim 🤭)
Merve1414 busraltin ye canım ye canın istiyoken herşey ye fazla ağır şeyler yeme meyve de yiyebilirsin bence benim canım kek istedi gece gece ama elma yedim yattım
E011023 Bende de her zaman olmasa da ara ara sabaha karşı midem kazınıyor uyutmayacak sekilde.Ben de bi muz yiyip uyuyorum tekrar.Bu kazinmalarin bir anlamı,sebebi var midir acaba.