Aysnr11 28kbr Uzansanız da hemen kalksanızda gidecek olan gidiyor zaten gideceği yere 😄 stres yapmayın keyfini çıkarın sadece 💐
28kbr Bende bir gebenin günlüğü sayfasında gördüğüm pozisyonu denedim bu ay ovulasyon testlerinide ordan almıştım. İnşallah bu ay bizde bu mutlu haberi alırız Aysnr11 Patito__ Lykiav Enfal_06 Superisi16
Patito__ 28kbr iliskiden sonra dr umun tabsiyesi uzerine belimin altina ince bir yastik koydum ve yarim saat/1 saat arasi sirt ustu uzandim hemen kalkmadim
Babymom-s 28kbr iyi akşamlar 😊 ilk hamileliğim planlıydı hemen kalkmadım ama çok da yatmadım sadece ilk denemede hamile kalabileceğimi pek düşünmüyordum ama oldu üstünde de çok düşündük o ayı değerlendirsek mi değerlendirmesek mi falan diye demem o ki olacak olunca düşünsen de düşünmesen de olacağı varsa oluyor canım🌺
Superisi16 İnşallah canım. Bugün doktora gittim daha çok küçükmüş erken farketmişsin dedi doktor. Daha 9mm boyutundaymış haftaya cuma yine gidicem belki kalp atışları duyulur diye yada en azından tam olarak keseyi görmek için.birde beta artışıma bakacakmış
Hamdiyevural 28kbr ovulasyon takibi ile oluştu bizim günde iki kere ilişki şöyle akşam oldu mesela sabah karşıda olunca sperm ve yumurtalar daha iyi çalışıyormuş denedim hemen oldu üstelik banyo takıntısı olan biriyim düşün yarım saat bekledim aldım düşümü sabaha karşı tekrar ilişti oldu ve sonuç pozitif
28kbr Hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi ki burası var birbirimizle paylaşmak çok konforlu Aysll33 Aysima_19 seda23_ Haticeburak06 Kanalize nuraysrhn Merve1712
Aysima_19 28kbr ilişkiden sonra 1 saat boyunca ayaklarımın duvara yasladım belime yastık koydum yüksekte durdu kalçam yani sonrasında kalktım lavaboya ve duşa girdim bana hep bu yöntemi uygula demişlerdi ilk denemede de tuttu çok şükür 5 aylık hamileyim 🥰
Zeehraaaa Nzyl adet gördüm normal şekilde ama hamileymişim sonra diğer adet zamanı geldiğin de hiç adet olmadım şu an 33 haftalıgiz çok şükür
28kbr Prmdkanneee yani dogy pozisyonda boşalma olup sonra yüz üstü uzanarak bi bacağınızı karnınza doğru çekmek diye gösteriyor canım