Sinem-1994 Doğum dahil özel sağlık sigortam mevcut. 2 li tarama 4 lü tarama ve detaylı ultrason gibi konuları kapsıyor mu? daha önce tecrübesi olan var mı
Munevver0 Sinem-1994 benim sigortam ikili testi karşılamıştı. Detaylıyı hiçbir sigorta kapsamıyor demişlerdi.
bebegimhayalim Sinem-1994 anadolu sigorta benim ki. İkili dortlu karşıladı ama detayliyi hiç Bi sigorta şirketi karsilamiyormus 1.500 e yaptirmistim ayni hastanede
Smbemdy Benim sigortam detayli ultrason dahil tum testleri herseyi kapsadi . Bebegimi de yaptik dogumdan hemen sonra ozel.asilari da kapsadi …
Esrackc Benimki allianz taramaları karşılıyor ama detaylı ultrasonu karşılamadı trabzon Medicalpark karadenize gidiyorum 2400 vermiştim ultrasona onun dışında hiçbişeye para vermedim 7 buçuk aydır
bebegimhayalim Sarayfiliz yok hayır yaptırdım ben ikili tarama dortlu tarama şuan muayene gidiyorum nst giriyorum yine ücretsiz yani sadece detaylı karşılamadı onuda hiç Bi sigorta şirketi karsilamiyormus
Sdtnrsvn Anadolu sağlık sigortası aldım. İkiliye para vermedim. Detaylıyı hiç bir sigorta karşılamıyor dedi. Şeker yüklemesine ücret aldılar. 32 haftalık hamileyim. Doğum da karşılamıyor
Smbemdy Sinem-1994 evet canim herseyi kapsiyor tamamlayici degil ama tam kapsamli yaptırdık biz esinin calistigi fabrika calisanlarina ucretsiz yapiyor isteyen es ve cocuklara da yaptiriyor indirimli bir miktar odemesi var aylik ..
Sinem-1994 Smbemdy iyi ki böyle bir şey var her ay özele gittiğin de dünya para veren insanlar var şanslıyız :)
Smbemdy Sinem-1994 kesinlikle benim 5.senem 2 hamilelik gecirdim dogum yaptim 15tl haric hic odeme yapmadim muaynelere. Doguma hic para odemedim.. 2 oglumu da yaptirdik onalr da yararlaniyir . Kesinlikle cok karli bir sey. Burada bir muayene 1000tl tahliller falan derken ucuk fiyatlar