msk09 Merhaba, 12 haftalıkken ultrason fotoğrafından cinsiyeti doğru tahmin eden isimler @Ebrarabla_06 @AYSuNm @tgbmerve @huysuz__ @3babynur bugün kontrolüm vardı ve doktorum erkek bebek olduğunu söyledi mutluluğumu paylaşmak istedim herbirinize teşekkürler🙏🏻🥲😍
Ebrarabla_06 msk09 çok çok mutlu oldum🥳🥳 yine ben yine ben 😂 canım benim Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🥰
3babynur msk09 gözün aydın canım çok sevindim 😂🥰 Tahminim tuttuğuna ayrıca da sevindim tabi 🥰 sağlıkla kucagina al insallah
Zehracnr Ebrarabla_06 canım birdha bakarmsn ya sen erkek demiştin doktor kıza benzettim ama net göstermiyor bağdaş kurmuş dedi dedim tekrar atayuk bir bakarsın 🥰
mor_menekse goktugalpmom ayy kaç haftalık bende Geçen 19 haftamda gittim pozisyondan göremedi.burda çoğu kişi erkek dedi ama doktor kıza benziyor ama net değil görünmüyor bacak arası dedi . Şimdi kız mı erkek mi emin olamadım.1 ay sonraya kaldı
Sbyzaa Merhaba banada bakabilir misiniz rica etsem ? Daha çok küçük ama sabırsızlanıyorum Leyla_6923 Fotoğraf nasıl ekleniyor yardımcı olabilir misiniz ?
Leyla_6923 Sbyzaa Google a mutlu resim yazdım. Ordan resim yükleme butonuna tıkladım. Resim yüklendikten sonra gönderiyi kopyalayıp sayfaya yapıştırdım ☺️