Game Ankara’da yaşayanlar detaylı ultrason nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba? Tavsiyesi olan var mı?
Tugce0526 Game Ali İpek çok güzel ilgileniyor ve detaylı şekilde bakıp bilgilendiriyor özel kliniği var çukurambarda
pmedic112 Game Şubat ayında gazi de yaptırdık 3000₺ fakat benimki ikiz gebelik. Tek gebelik fiyatlarını bilmiyorum. Mükemmel bir hoca Pınar Tokdemir Çalış
srknsvg Prof ali ergun 2800 dun yaptrdm her detayini inceliyor ve butun sorulari ictenlikle yanitliyor cok memnun kaldm
Tugce0526 Game güncel fiyatını bilmiyorum hiç internetten bulup arayıp sorabilirsiniz ben öyle yapmıştım
Deletedmom_88 Doç Dr Ali İpek, ultrason çekimini hem video hem fotoğraflar olarak gönderiyorlar ben çok memnun kaldım, ocaktan önce 1800 tl idi ben gittiğimde. Şimdi kaç bilmiyorum ama nakit alıyorlar parayı
Handevich Ali ipek i çok önerdiler ama googledan bakınca kötü yorumlar gördüm eminde olamadım. Dr sinan tan var hep iyi yorum almış orası da 2.300 tl dedi. Bende araştırıyorum şu an 🥹
GozdeNurrrrr pmedic112 Nerden randevu aldınız acaba o hastaneye sorduğumda detaylı yapılmadığını söyledi özel kliniğimi var doktorun bende arayış içindeyim de çok teşekkür ediyorum şimdiden.