Ozgeakdgn _ruyaninannesi_ ya karnımın altında anlık bir kasılma kıpırdamıyorum bile birden geliyor bekliyorum bekliyorum geçmiyor sonra geri gidiyor gece bir kere uyandım hissettim ama uyudum ondan hissetmiyordum şimdi kalktım yine aynı
Zeyyno_ Ozgeakdgn Kasılmaların düzenli oluyorsa doğum sancisidir cnm bide yerinde duramazsin sancı olunca normal adet sancısı gibi değil yani baya bı daha fazlası oluyor
Ozgeakdgn Zeyyno_ yok zaten gelince kipirdayamiyorum ki böyle karnımın alt kısmında krampa benziyor ama kramp değil ağrıyla karışık giriyor bir süre oluyor sonra gidiyor
_ruyaninannesi_ Ozgeakdgn gecmez artık dogumun başlıyor kendini hiç sıkma tuvalete çıkacak gibi olursa derin nefes alıp ver
Zeyyno_ Ozgeakdgn Sancidir büyük ihtimalle bendede öyle olmuştu bı sure ağrı vuruyor geçiyor yine aynı şekilde tekrarliyordu eğer devam ederse bı hastaneye git bnce suyunda azalmıs kontrole alirlar
Tugce_Bakar Ozgeakdgn Bnde hareket ediyorudm bebek hareketliydi fakat nst bağlanınca öyle söylendi bana içini tam olarak bilemiyoruz ilk bebeğim olduğundan dolayı bn korktum
Ozgeakdgn _ruyaninannesi_ evet doğum varmış dört cm açıklık şu an yatış veriliyor dogunsa da haber veririm 💜💜
_ruyaninannesi_ Ozgeakdgn ya hadi gözün aydın olsun İnşallah sağ salim evladını kucağına alırsın bekliyoruz haberlerini 🤲🌸