Aysegltrna Merhaba biraz uyumusum mide yanmama uyandım kalktım ayağa, sağ ayağımı yere basınca acıyor bir baktım sağ ayağım fotoğraftaki gibi daha şiş ve kızarık halde korktum açıkcası normal mi bu başına gelen var mı??
umrumdadegil Aysegltrna ödem yapmış olabilir. Bi tansiyon aleti varsa tansiyonunu ölç normal mi bak bakalım
ruveyda123 Aysegltrna sizi korkutmak istemem ama arkadaşım geçen bu şikayetle acile gitti ve kanı pıhtılaşmış kan sulandırıcı yaptılar ve antibiyotik tedavisi görüyor şuan yatış yaptılar bence bu durumu önemseyin onunda tek bacağındaydı belki sizinki ödemdir ama tedbir almakta fayda var
Aysegltrna umrumdadegil Tansiyon aletim yok maalesef :( kızarıklık geçti acaba üstüne mi yattım naptım bilmiyorum
Aysegltrna bdenerigokce Merhaba en son bu sabah doktordaydım 2-3 güne bir görüşüyoruz doktorla son haftam olduğu icin 41′e kadar bekleriz demişti en son
umrumdadegil Aysegltrna sanmıyorum canım üstüne yatmaya benzemiyor bu değişik bişey şimdi nasıl geçti mi
Begovicka Sanirim dolasim bozukluguyla ilgili bisi, doktora gitmekte fayda var, gecmis olsun umarim ciddi bisi degildir
Hilalaktscbk Aysegltrna Benim 2 haftadır ikisi de şişiyor ama sol böyle sizinki gibi daha fazla şişiyor parmak diplerim acıyor. Sol bacağımda varis de var ben ondandır diye düşünüyorum.
MorKelebek54 Aysegltrna ayak sismesi tansiyondan kaynakli ouyi diye bikiyorum ama udzenli olarak tansiyonunu ollsen iyi olur ya da doktoruna bi görün kuzum