Niloyaaaaa Lykiav bende de hiç bulantı olmadı bu zamana kadar şuan 12+6 olduk ama bi ara iştahsızlık olmuştu bende yani toplamda 3 ayda 3 kilo aldım ama işin kötüsü bir haftadır iştah artışı var ilerleyen zamanlarda daha da artıcak diyorlar kendimi frenlemeye çalışıyorum çünkü doktorum en fazla 11 kilo almalısın dedi 58 ile hamile kaldım ben şuan 61 oldum 🥴 herşey o kadar lezzetli ki 😔
Lykiav Niloyaaaaa ben kiloyu takmam ama ilerleyen zamanlarda alacağım kiloyu şimdiden almaktansa sonra almak daha mantıklı 🤣
Yelizkahramn Lykiav bende o haftada öyleydim Şuan 8+1 hala mide bulantım yok her şeyi yiyorum kilom değişmedi 54 yine ama aşırı bir şişkinlik olmuştu şimdi daha iyiyim
Niloyaaaaa Lykiav aynen öyle son aylarda zaten ister istemez kilo alınıyor deniliyor bakalım ne olacak hayırlısı 😅
Arsell Lykiav 17 haftadayim hâlâ patates haşlaması.. Allah’ım yemek yemeyi nasip et bulantısız. Maşallah nazar değmesin size
bdenerigokce Mutlumomm çok şükür 🙈 ama ya öyle olmazsa diye ye dedim😂 herkes bana tatlı az ye çok kilo alma doğduktan sonra veremezsin dedi ben yedim hep Doğduktan sonra süt alerjisi çıktı bebeğimin şimdi yiyemiyorum😂😂😂
Annecik02 Lykiav boşver ye kız inşallah bulantin kusman olmaz. Ben 18+4 oldum şimdiye kadar ne doğru düzgün bulantı oldu nede kusma çok şükür.. bu 3. Gebelik benim diğer ikisi beni mahvetti ama bunda tık yok. Ultrasonda görmesem yok hamile değilim diyecem 🤣🤣 herkez böyle bı hamilelik geçirir inşallah ♥️😊😁
Lykiav Annecik02 veya düşük yaptım. 1 mart 49du betam. Dün kanamam oldu hastaneye gittim kan verdim betam 11e düşmüş. Ne oluyor bu
merylii_ Lykiav canım yediklerin şifa olsun bebişe de sana da ama dikkat et bence, Allah korusun gebelik şekeri, fazla kilo hepsi zarar.
merylii_ Lykiav canım benim çok özür dilerim, bütün yazıları okumadım, Allahım hayırlı güzel kapılar açsın, Sağlıkla huzurla kolaylıkla kucağın dolsun inşallah🤲🏻