minikmucizeemaak eylulus Ben hepsinden yedim 😂🙈 Mayonez sadece hamburger de seviyorum o yüzden ekstra yemedim ama hamburger de yedim
Youngmotherr eylulus ben 17. Haftama kadar hep öyle yedim bi ara mide spazmı geçiriyordum hamburgerden 😂
FyA eylulus hepsini yedim ve yemeğe devam ediyorum çok seviyorum 😍😍😍🤣🤣🤣 napıyım neyden sakınırsan o başına gelir influcer anneleri sadece sağlıklı besleniyor onlarda hava atmak için bence
Deletedmom_112 eylulus daha ilk haftalarda böyle düşünmen çok normal haftada 1 dışardan yemekten hiçbir şey olmaz etin iyi pişsin salatada güvenmiyorsan yeme yeter. Afrikada yaşayanlar pislik içinde turp gibi çocuk doğuruyor akışına bırakın ve hamililiğiniz tadını çıkarmaya bakın 🌸
eylulus Deletedmom_112 ah şu internet yüzünden insan ne yapacağını bilemiyor sürekli felaket bilgileri yazan bir google varken😅
Youngmotherr eylulus burger king 😂 en yakınımız oydu şimdi oğlum da bana çekmiş şimdiden hamburger yemek için deliriyoor
Lykiav eylulus bende öyleydim yani şimdi ikinciye hamileyim ne bulsam yiyorum. Çocuğun bütün vitamine besine ihtiyacı var. Yiyin gitsin 🤣
MorKelebek54 eylulus inan ki hepsinden yiyorum 31. Haftamdayim ☺️ mayonezssiz hic nisey yiyemem mesela. Evde ekmek yoksa ve ya halim yoksa doner durum sipais veriuorum hemen 10 dk icinde gekiyo yiyirum hamburgeri de her avm ye gittigimde yiykrum ortala bi 10 gunde bir mitlaka avm ye gideriz. Tantuniyi disardan bi iki kere yedim ama porsiyonlari cok kucuk oldugundan kendim evde yapiyorum anlayacagin kendini hic kasma kasarsan hamileliginin tadini asla cikartamazssin. Ben kola da iciyorum cogu seyi yiuorum he hurma ananas yemiyorum dogumu baslattgi icin. Kirmizi ete ciplak elle dokunma ve sakin yeme. Tavugu da pişmemisse yeme. Eti yememenin dokunmamanin sebebi toksopllazma diye mikrop hucredi duun o snneye bebege zarar veriyo o yonden dikkat et bu kadar
sna44 eylulus valla ben anasını ağlattım 😂çok sık olmamakla beraber hepsinide ay içerisinde bir defa yemişimdir
ElaEge eylulus her şeyi yedim çokta takmamak lazım yenmemesi gereken şeyler belli zaten haricinde sorun görmüyorum öyle böyle 8. Aya geldim bile 😂
Smy17 eylulus kendinizi çok kasmayın her zaman yediğiniz yerlerse güvenilirdir sizin için bende yiyordum döner burger sık olmamak şartıyla ayda 1 kere falan. Mayonezde pastörize yumurta varsa içinde sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben mayonez sevmiyorum ama ranch sos tüketmiştim hep 🌸
melek77_ 14 haftalık hamileyim kokoreç, ciğer ve suşi dışında her şeyi yiyorum ya ne bileyim diğer türlü 9 ay geçmez. Tabii yediğin yerin çok fazla salaş olmamasına dikkat etmek gerek.
Hulo2105 eylulus 3. Aya kadar iştahım sıfırdı. Ama sonra açıldı ve yazdığınız herşeyi yedim. Yemek yemek ne güzel bişeymiş valla. İştahım yokken canım sosis bile çekse yedim mideme bişey girsin diye🥺