SerapBagci nurcan__34 İlk gebeliğimde kuzenlerime sorup stok yapmıştım ama bezden beze beden uymuyor biri molfix biri canbebe kullanmıştı bebeklerine 1 ve 2 numara çok gitmiyor az al 3 numarayı bolca al en uzun 3 kullanılıyor demişlerdi. 120li 1 numara 120li 2 numara babyturco kullandık 3 numaraya geçince 1 ve 2den farkı olmadı sanırım babyturco diğerlerinden daha küçük şuan babyturco 5 numara kullanıyorum 14 aylık. Ama molfix alırsam 4 numara alıyorum 🫶🏼
Cnnsss nurcan__34 bence bebek bezinde stok yapılmamalı ya bazı bebeklerin poposuna her bez olmayabiliyor pişik alerji vs derken değiştiriyor genelde insanlar
Haz28 nurcan__34 bence almayın bebeğin kilosu cildine hangi besin uyum sağlayacağını bilemezsiniz pişik yapabilir ya da tahriş edebilir kullandıkça anlaşılacak birşey bugün 10 tane alsanız yine zamlı fiyattan alacaksınız sonuçta çok bir kar elde etmiş olmazsınız elinizde kalabilir
Nihal1907 nurcan__34 canım bebegının tenı belki kabul etmeyecek belki pişik yapacak neden stok yapıyorsun rıske atma bır paket al severse stok yaparsın
Nurov Niye stok yapıyosunuz ki bitiyomu bezler? Çocuğun cildinin verdiği tepkiye göre marka değiştirmek zorunda kalabilirsiniz, ben bittikçe alırım ki çok da değiştirmiştim oğlumda, şimdi de öyle yapacağım
Wafflesgirl nurcan__34 bebeğim 40 günlük istatistik 1 numara kullanıyorum doğum kilosuna göre değişiyor bence 😃
Mer3459 nurcan__34 bende stok yapmayı düşünüyordum ama bide yaramazsa bebeğe pişik olursa değiştirmek zorunda kalırsam elimde kalır diye açıkçası cesaret edemedim diğer çocuklarımda prima kullanmıştım ama aşırı pahalı o yüzden bir paket sleepy aldım o yüzden bez almayacağım krem şampuan aldım
Deletedmom_85 nurcan__34 Almanızı tavsiye etmen bebeğime denemek için molfix almıştım küçük paket doğunca 2 gün içinde her yeri pişik gibi oldu tahriş yayıldı vücuduna. Mecbur hemen değiştirmek zorunda kaldım öylece kaldı paket. Bebeğinizin teni hassas olabilir denemeden bilemezsiniz. Elinizde patlamasın boşuna taze anne olarak söylüyorum