Ebru3457 Kader-cevahir kaç oldun şimdi canım bende yarın 41 oluyorum bende yapmadım hala canım bekliyoruz doktor 42 ye kadar gelmezse suni sancıyla yapıcaz dedi
Ebru3457 Kader-cevahir belirtin var mı canım benim arada kasılmam oluyor gidiyor ama düzenli değil ni türlü başlamadı doğum
Suhiss Kader-cevahir ben 42yi beklemek istemiyorum doktorunuz tavsiye mi verdi zorladi mi nasıl oluyor o surec 😰
Kader-cevahir Ebru3457 benimde hafif adet sancılarım oluyor sonra geçiyor hemen , bu sabahta sümük gibi akıntı gelmeye başladı nişan diyorlar ama emin olamadım
Ebru3457 Kader-cevahir bende o da yok dediğin gibi bazen geliyor gibi oluyor bel ağrısı felan oluyor ama devamı yok
Ebru3457 Kader-cevahir ayy evet doğru diyorsunuz insan endişeleniyor suyu azaldı mı birşey oldu mu vs diye zaman geçtikçe doğum başlamadıkça streste oluyor birde sizin normal mi olucak cuma
Ebru3457 Kader-cevahir doktor haftaya cumaya 42 ye kadar sancın başlamazsa suniyle başlatıcaz dedi benimde son 1 hafta inşallah bu hafta herhangi bir sağlık problemi olmadan sancılar başlarda suniyi beklemeyiz
Ebru3457 Kader-cevahir 39 dan sonra 3 günde bir gidiyordum bugunden itibaren hergün gelmem lazım 41 haftalık olduğu için dedi
Saftirik Bebisbg34 korkmuyo musunuz ya doğum başlarsa diye :)) ben kafasına göre gelsin isterim çok korkarım müdahale etmekten..
Saftirik Bebisbg34 ayy belki gelir umudu beni bırakmazdı kesin ya :)) Allah kolaylık versin bir avazda inşallah ama korkardım ben olsam..