Bebisbg34 Kader-cevahir hayır hıc acılma yok bı cm var dediler güya o balonu yerleştirmeye calıstılar ama daha cok benı yıprattılar 🤦🏼♀️
Bebisbg34 Kader-cevahir bugun dinlendiriceklermiş bakalım yarn karar verilcekmiş ama ben asla daha dokundurtmam sabahtan beri neler cekiyorum bi bilsen🤦🏼♀️ Tuvalete cıkamıyorum suan yanmasından
Kader-cevahir Bebisbg34 çok üzüldüm canım inşallah bir an önce atlatırsın sezeryana dönseler bu kadar zorlamaya gerek yok yıpratıyorlar daha da seni
Bebisbg34 Kader-cevahir insallah yarın öyle olur gerçekten cok kötüyüm tuvalete gittiğimde ne acı cekiyorum bi bilsen hıc afılma yok ne olucak anlamıs degilşm
Bebisbg34 Kader-cevahir zarla zorla 20 kişi toplandılar yine jel denıycez dediler ama ben dedm istemiyorum artık akşamdan beri tuvalete cıkamıyorum onlar yuzunden sezaryan dedm ıkna etmeye calıstılar ama asla yılmadm bu akşama dogru sezaryan olcak ınsallah
Seymaaktass niloyaaai aynen bende 39+2 yim şu an. Yeri daraldığı için geceleri artık uyuyamıyorum sağ kaburgamı komple kırdı galiba vurmaktan yapmadığım şey kalmadı. Sanırım pazar günü suni sancıyla doğumum gerçekleşicek
Kader-cevahir Bebisbg34 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün, geçer zamanla bugünü atlat azalır iyice