Likya-ipek Kader-cevahir çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Minik nasıl:) ikinizde iyi misiniz? Sürecin nasıldı? Çarşamba günü bende suni sancı ile doğuma başlayacağım.
Kader-cevahir Likya-ipek sağolasın canım ikimizde iyiyiz şükür biraz dikişim fazla onlar can yakıyor, suni sancıyı hapla aldım ben 6 haptan sonra sancılar gelmeye başladı sabah 7 de ilacı almaya. Başladım akşam 22,26 da oldu
Kader-cevahir Bebisbg34 kolay değildi onu söyleyeyim epidural alma şansın varsa al derim her insanın acı eşiği farklı tabi ama ben epidural olmasaydı sonunu getiremezdim sancılar çok yoruyor inşallah bir an önce sende kurtulursun 💗
Bebisbg34 Kader-cevahir bende cuma günü yatıs olcak galıba bakalım🤦🏼♀️ Çarsamba tekrar gidicem olmadı cuma hastaneye göndericek artk
Likya-ipek Kader-cevahir çok geçmiş olsun. Açılmamı olmadı niye fazla dikişin? Umarım hızlıca iyileşirsin canım.
Kader-cevahir Bebisbg34 allaha şükürler ikimizde iyiyiz canım benim dikişlerim biraz fazlaydı onlarda iyileşiyor günden güne
Bebisbg34 Kader-cevahir yok smdı bı hastaneye geldk bakalm bugun doktordan cıktm git bi görüş dedi burda doktorlar görücek bakalım ne olucak sancı falan hala yok tabı :( cokmu degisyor pijama kaç tane lazım olur ki
Kader-cevahir Bebisbg34 ben 3 tane koymustum kanama falan fazla olunca yetmedi bezden taşan batırdı evden getirttim sonra
Kader-cevahir Bebisbg34 aynen ordan her şeyini veriyorlar sen sadece kendine pijama çocuğa çıkış için kıyafet götür yeter
Kader-cevahir Bebisbg34 ebeler hemşireler çok ilgiliydi benim 2 gün falan gece çocuğa baktılar ben dinleneyim diye
Kader-cevahir Bebisbg34 sancılar gelince bak dayanılmaz gibi olursa epidural al bence herkesin acı eşiği değişik belki çok şiddetli gelmez o zaman almazsın , bana çok iyi geldi sancıları bir anda düşürdü