Feride25 hamile kalamazsin diye birşey yok bende kg hamile kaldım tetkiklerini yaptirmani tavsiye ederim önce. Bı Dr gidip bütün tetkiklerinize baktırın a.z herşeye insülin değeri troid değeri herşeye. Ama sadece kg gebelikte sezeryan olursan göbek yağlı olduğu için dikiş tutmama ihtimalide oluyor. İnsülin degerleri ekstra artıyor,ultrasyonda bazen bebek zor görülüyor,o yüzden en azından biraz kg vermeyi deneseniz 8 ay değil spor+ diyetle 3 ay kadar bı yolunuz olsun yüksek kg olduğun için hizlida kg verebilirsin. Hamilelikte kg mide bulantısı olursa verilir veya Dr diyetiyle ilerlerseniz kg almazsınız ilk zamanlarda. Benim gebelik öncesi şekerim var hamileliğimin başından beri diyetle devam ediyorum ilk 5 ay almadım 5 aydan sonra aldım ama zor oluyor gerçekten kg hamilelikte nefes almakta zorlanıyorum, tabi bunlar gebeliğin son zamanları oluyor zaten ama bende ekstra oluyor, şekerden dolayı ayaklarimda yanma şişme oluyor . Şimdi bunları söyledim ama bende kg hamile kaldım ama ben tam tüp bebeğe baslayacakken hamile olduğumu öğrendim Dr normal yolla olmaz dediği oldu 7 yıl sonra o yüzden en azından 3 4 ay kadar bı süreçte zayiflamaya çalışsan senin acindan daha sağlıklı bir gebelik olur.🤲🏻Tarihe şimdi baktım karşıma çıkınca süreciniz nedir