251211 Lyhsce3386 yapcak bişey yok başka doktorLARA da gittim devlet hastanesi özel vs her yere gittim yapcak bişey yok 😁 ilk bebeğim çok merak ediyorum çok son kez tekrar özele gitcem göstermezse kendi bilir artık😁
Lyhsce3386 251211 kıyamam anlıyorum seni ama sağlıklı olsun yeter sanki bana doğumda ogrenecekmissin gibi geldi 🫢❤️🙂
Beybitooo Haber ver bizede bizimde amniyonsentez sonucumuz çıkıyor yarın dua edin bizede rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🙏🏻
251211 Lyhsce3386 inan ki hiç bişey alamıyorum kilo falanda almadığım için bebeğin cinsiyetide belli olmadığı için hamile değilmişim gibi 😁 dediğin gibi sanırım herşeyi doğumda anlıcam😁
Lyhsce3386 251211 artık ortak renk yavaş yavaş al bence ne olur ne olmaz beşiği bebek arabası olsun bunlarida alabilirsin 🥰
Lyhsce3386 Dnya123z canım benimki geç döllenme yumurtalama zamanından sonra çatlamış yani adetin ilk günü itibariyle 14 gün degil 21 gün sonra çatlamış ilişkide 23 üncu gününde olmuştu inslalah anlatabildim
Dnya123z Lyhsce3386 doktor bana çatlatma iğnesi verdi yaptıktan 36 saat sonra iki gün ilişki tek olsun bu şekilde erkek bebek olur dedi istersen öyle denedin Şuan 4 haftalık hamileyim
Dnya123z Lyhsce3386 yani ne kadar doğru bilmiyorum ancak cinsiyet belli olunca belli olur bende merak ediyorum