Melodimm Aysegul1805 Evet öyle.Doktor ben iki aylık bebeğe ilaç yazamam dedi.Eskiden öyle yapiyorlarmis zaten.Baska çarem kalmadı.Onu öyle görünce dayanamiyorum.Oyle yapinca geçiyor biraz rahatlayor.Qaliba burnu tikali nefes almasına yardımcı oluyor yağ.
Su-papatyasi 1yenianne11 cnm bebeğim doğduğunda aynıydı şuan 55 günlük geçen pazartesi öksürüğü başladı ateş filan olmadığı sürece korkma dedi doktor bana sonra 3 gün bekledim içim rahat etmeyince acile götürdüm bronşit olmuş 2 kutu antibiyotik 2 kutu buhar verdi hala düzelmedi tam olarak
1yenianne11 Su-papatyasi ya sağlık ocağı doktoru korkulacak bişeşy yok dedi ama çocuğumun burnu tıkalı belli nefes almakta zorlanıyor acile götürdüğümde bişey yok deyip gönderirlerse nasıl başa çıkıcam bilmiyorum gerçekten bizim Bursa’da acil doktorları çok sıkıntılı
1yenianne11 Dilarao0 hep değil ama bazen oluyor kustuktan sonra bidaha istiyor ağlıyor tekrar emziriyorum
Dilarao0 1yenianne11 muhtemelen bebeğiniz kustuğu için hırıltı oluyor oğlumun reflüsü vardı hırıltı oluyordu sanki hasta gibi boğazını temizleyemedikleri için hırıltı kalıyor eğer enfeksiyon, soğuk algınlığı vs şeyler yoksa hırıltı kusma yüzündendir
Aysegul1805 1yenianne11 eczanelerde nazalnem diye bir damla satılıyor eczacı yenidoğandan itibaren kullanılabilir demişti. Amaç burnunun kuru kalmamasını sağlamak. Serum fizyolojik ile temizleyip bir damla kadar onu da deneyebilirsiniz. Yalnız çok pahalanmış 300-350 lira gibi bişeydi en son