Sevgili annelerim hepinize selam 10 günlük bir kız bebeğim var dün geceden beri çok huysuz öksürüyor bi anda ağlıyor duruyor Sabaha karşı bi hırıltısı vardı emzirdim gazını çıkardım hırıltısı geçti ama ara ara devam ediyor tıkanıyor da bugün sağlık ocağına götürdüm doktor ciğerleri gayet iyi ağzı kapalı uyuduğu için burnundan nefes alıyor gayet normal dedi çişini kakasını kontrol etti onlarda gayet iyi dedi burnu mu tıkalı dedim burnu da tıkalı değilmiş ama endişe ediyorum happy Kidste post açtım ama cevap veren olmadı size danışmak istedim siz böyle bişeyle karşılaştınız mı yada tecrübeniz varmı bu durumda neler yaptınız acile götürsem mi gerçi ona da korkuyorum etrafta salgın çok var mikrop kapar hasta olur diye napıcam bilmiyorum ilk çocuğum daha öncede bir düşüğüm var benden kaynaklı olduğunu falan düşünmeye başladım artık lütfen tecrübeli annelerim bana bi akıl verin endişe etmem gerekiyor mu sağlık ocağı doktoruna güveniyorum ama bil hassa size de güveniyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için