Meroocaan Kızlar merhaba, haftaya 34. Haftamda oluyorum inşallah, oruç tutup tutmama konusunda cok kararsızım. Bebeğimi düşünmek de istiyorum sizin fikirleriniz nedir? Tutacak mısınız?
tugbadurmaz34 Meroocaan zaten bize düşmüyor kararsız kalınacak bir şey yok bence sonuçta bir can taşıyoruz ve onun gelişimi açısından en önemli zamanlar 2 saatte bir yeme içme yapmamız gerekiyor nasıl o kadar aç bırakalım vücudumuzu normal durumda olsak tutarız ama hamileyken yani en azından belli bir haftadan sonra tutulmaması gerekiyor bana göre ben tutmayacağım ama tutana da üzülürüm çünkü bebek saatlerce aç kalıyor yazık günah
Ahsksdk Meroocaan 28. Haftalığım herşeyim iyi güzel ama doktorum tutmamı yasakladı zaten kendimde dayanamam hem bulantıya hem açlığa🙈
mavikalpvemavikalp Meroocaan tutmamanız gerek yenidoğan bebekten farkı yok 2 saatte bir birşeyler atıştırıp bol su içmemiz lazım can taşıyorsun sonuçta Rabbim onu bize emanet etmiş ve bunu zorunlu kılmamış vicdan yapmak gerekirse bebek için yapın😊
Leyla39 Ahsksdk bende sizinle aynı haftadayim. Bende tutmayı düşünmüyorum. Şu an tam gelişim ve kilo alma zamanı. 14 saat aç Kalaman. Onu geçtim iftardan sonra 2 litre su yemek bilmem ne bilmem ne yiyip içemem.
BabyAta her gün 10 tane oruç başlığı. Hepsinde herkes kendine göre fikir sunuyor. Yani burda biri turun dese tutacakmısiniz doktorunuza danışın. Ben aklımdan tutmayı hiç geçirmedim bile mesela hiç gerek yok bebeği besinsiz susuz bırakmaya akşama kadar. Ayrıca biz hamileler için az az ve sık sık yemek öneriliyor. Günde 3 litre su içebilecekmisiniz. Daha geçen gün biri bir başlıkta oruç tuttuğum için bebeğin gelişimi geriledi ve suyu azaldı yazmıştı.