Baysalcennet ecmelmirzaogluu Benim ikinci bi tane oğlum var beş yaş ama herşey yeniden başa dönüyor aynı heycan stres oluyo
ecmelmirzaogluu Ysmnerszkrbg çok geçmiş olsun canım, kafanın rahat olmasına çok sevindim 🧡 sağlıkla al yavrunu, teşekkğr ederim 🤍
ecmelmirzaogluu Boncukk123 ay o kadar haklısın ki…. mutluluğu bozma çabası başka hiçbir şey değil resmen
ecmelmirzaogluu Suhiss ben de onu anlamıyorum, bütün kötü haberleri detaylıda alıcakmış, sanki herkesin kötü geçiyormuşçasına konuşuyorlar 🤦🏼♀️ teşekkür ederim 🤍
Ruyafilazi Korkulacak hiç bir şey yok.Aksine detaylı ultrasonda bebeğin bütün detaylarını görüyorsunuz.Yüzünü ben ilk kez detaylı ultrasonda gördüm.Onun dışında mesela hiç göremedim.Hep arkası dönük oluyor 😇
lalc ecmelmirzaogluu amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🌸 takip ediliyorum düzelme var mı, ya da durum kötüye mi gidiyor diye. Anne ve bebek hayatı için riskli bi durum. Bende ilk defa yaşayarak öğrendim böyle birşeyin varlığından haberim yoktu. Ama hamdolsun şuan durum stabil. Kötüye gidişat yok. Bu da bişeydir. Takip ediyorlarki acil bi durum varsa erkenden doğuma almak için
Babe2 ecmelmirzaogluu Bu 2.gebeligim…ilk gebeligimde hic bir testten korkmamistim.Bu gebeligimi gec ogrendim ve butun tarama testlerini kacirdim detayliya girmeden once ayni sizin gibi cok cok gerildim stres oldum agladim hatta..Bi girdim misler gibi cikti butun olcumler ama ben tadini cikartadim gerginlikten..Cunku renkli bir sekilde bebegin her bir uzvu organi gorunuyor korkudan bakamadim.Bebegim de etkilendi yuzunu gostermedi hic ☹️ sadece o ana ve bebeginize odaklanin korkmayin
Sevgi_2104 ecmelmirzaogluu hiç ama hiç korkma bin türlü endişe ile gittim içimdeki korkular burda okuduklarım hepimizin hamileliği bebişleri birbirinden bambaşka şimdi kızıyorum keşke bu Kadar kendimi korkutmayıp anı yaşasaydım dedim. Birşey çıkmadı elhamdülillah inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Zaten her söylenen doğru diye bişey yok herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok 🥰☺️💖
ecmelmirzaogluu Sevgi_2104 inşallah canım, sürecin çok güzek geçsin bundan sonrasında sağlıkla mutlulukla al yavrunu kucağın 💛
Ceviz6550 ecmelmirzaogluu korkmayın Allah’ın izni ile birşey çıkmaz olmaz iyi şeyler düşünün şimdi durduk yere bebeğe stres ve üzüntü yollamaniza ne gerek var kötü düşünmeyin lütfen rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🙂
ecmelmirzaogluu Ceviz6550 doğru diyorsun canım, dua et çok 🤍 son 2 gün 😂 amiiiin cümlemize inşallah 🤍
delibirhatun297 ecmelmirzaogluu bende haftaya salı günü giricem detaylıya ve bende korkuyorum… insanların anlattığı şeylerden değil de, doktorum en son yetersiz beslendiğimi söyledi ve elimden geleni yapmama rağmen bebeğime yetmediğimden ve bunun kanıtlanmasından çok korkuyorum 🥺🥺 Allah hepimize güzel haberlerle ve mutlu bir şekilde o randevuyu atlatmayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻🥺
ecmelmirzaogluu delibirhatun297 bir tanıdığım 8. ayında ve hala hiçbir şey yiyemiyor mide bulantısından fakat bebişi gayet sağlıklı, susamlar ne yapıp edip besleniyolar bizden bir şekilde Allahın izniyle, umarım sürecin sağlıkla ilerler bir sorun çıkmaz, aminnnn 🤍
Hlimee ecmelmirzaogluu ben gittim Down sendromu olabilir bi ihtimal dedi Keşke gitmeseydim diyorum Bir de öyle negatif konuştu ki Aldıramazsın alma zamanı geçti falan Dedim evladıma zor kavuştum katil mi olayım rabbim ruh üflemiş vermiş bana elhamdüllah İhtimale karşı bir de haşa Kafaya takmıyorum çoğu kişi böyle şeyler denilip sağlıklı doğum olmuş Ben Şuan aklımla gitmezdim pişmanım !
ecmelmirzaogluu Hlimee downsendromlu da olsa minnak senin canından, bir mucize geliyor, umarım sağlıkla sorunsuz alırsın kucağına🧡
ecmelmirzaogluu Skck doktorum ense kalınlığına kendisi baktı bir sorun görmediğini söyledi detaylıca bakıyor sağolsun, o yüzden gitmememe gerek olmadığını söyledi yaptırmadım
delibirhatun297 ecmelmirzaogluu bende bulantı falan yok ama tüp mide ameliyatlıyım haliyle midem küçük ve çok yiyemiyorum 🥺 ama inşAllah sağlıkla kucağımıza alıp büyütürüz hepimiz bebişlermizi 🤲🏻❤️ teşekkür ederim umut verici mesajınız için ❤️