Kadosburak 7+1 gebeyim kızlar , 4 haftalıkken kahverengi akıntıdan progesteron verildi , 2-3 gün kullandım akıntım kesildi şükür , bugüne kadar yine de kendimi yormuyor dikkatli hareket ediyordum , gündüz biraz temizlik yapayım dedim, açıkcası yoruldum da , kasıklarım da çok ağrı var ama akıntım filan Yok , bebeğime bişey olmaz demi 🙁🙁
Merveee277 Kadosburak yanloş bilgilendirme yapmak istemem de o haftalarda kasık ağrısı normal aslında dinlenmeyle geçiyorsa fazla sorun edilmiyor
shtngstr Kadosburak korkma canım tabiki doktor değiliz ama bir problem olacağını sanmıyorum 7. Hafta da benim de başıma geldi iğne ilaç vs kesildi bir sorun olmaz inşallah
Selim_Alparslan Kadosburak canım ne temizliği boşver o ev her türlü batıyor kuzum riskin varmış sen hala temizlik derdinde misin ? Kendini yorma ayaklarını yüksekte tut yat ve bol bol su iç . İlk 3 ay riskli aylar ve o aylarda kasık ağrıları normal tabi kanama olmadığı sürece canım . Dikkat et daha çok küçüksünüz 🧚🏻♀️
Kadosburak Merveee277 bugüne böyle artınca korktum kendimi yordum diye mi oldu , inşallah dediğin gibi rutin olan ağırlardır canım
Shda Merhaba, bende 5+6 günlüğüm. Biraz fazla yürüyeyim veya fazla ayakta kalayım kasık ağrım yoğunlaşıyor. Dinlenince geçiyo. Ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum. Ama şiddetlenir veya lekelenme olursa o zaman hemen bir doktora gidersin. Şuanki durumunun normal olduğunu düşünüyorum. Endişelenme bence☺️
Kadosburak Shda inşallah öyledir canım , biraz sıkıntılı süreçten sonra gebe olunca insan herşeyden nem kapıyor korkuyor , daha çok kendini dinliyor sanırsam , Allah bebişlerimizi bize bağışlasın ☺️