Bsrvrlll Bebekligiller instagram mühendisin oğlunu takip ediyorum ürünlerin içeriklerini araştırıp paylaşıyo istersen bir bak. Ben siveno tercih ettim içeriği en temizler arasındaydı
Babymom-s Bebekligiller mustela kesinlikle benimki 4.5 yaş nerdeyse hala onu kullanıyorum hiç değiştirmedim
1prenses1prens-moms Bebekligiller ben mustela kullandım önce sonra ecowelle gectim ve güzel sampuan saçlarını uzatıyor resmen
Bebekligiller Bsrvrlll bi ara onu alayım dedim yorumlara baktım iyi yorum kadar kötü yorum da var kafayı yicem. O yüzden bende anket yapmak istedim. Çoğunluğa göre alıcam artık 🤷♀️
Bebekligiller KuzeyinAnnesi10 onu da kötüleyenler var. Dalin de temiz içerikli değilmiş. Ben ilk bebeğime dalin kullandım 900 ml dan aldım hatta. Yeni yeni bitiyor ama şimdi çok mu kimyasal koydular nedir göz yakıyormuş
KuzeyinAnnesi10 Bebekligiller bilmiyorum bende hep çevrem Dalin kullanıyor diye aldım döküntü yaptı vücudun da saçlarında da köklerini soydu degsitiridm Johnson iyi geldi
BabyAta Doğallık oranına göre karar verin isterseniz ben hipp marka aldım instagram içerikleri ne niye bir sayfa ordan bilgi ediniyorum size de görseller atacağım Şimdi
BabyAta       
Bebekligiller BabyAta içlerinde mustela çok duyduğum isim. 72 puan vermiş. Mesela sayfaya girip bakıyorum yok alerji yaptı göz yaktı 🤦♀️ yorumların hiç biri tutmuyor birbirini. Her bebek farklıdır sanırım
BabyAta Bebekligiller evet her bebek farklı tabi ki doğduktan sonra deneyerek anlayacağız ama mustela abartılmış bir marka bana göre. Daha uygun fiyatlar daha doğal ürünler var ben tercih etmem şahsen.
Bebekligiller Tesbihim iki şampuana da baktım instagram sayfasından ikiside göz yakıyor dendi. Şuan baby me şampuan hakkında kötü yorum yok ebebekte. Varsa da siliyorlar bilmiyorum 🤷♂️