Enfal_06 pervaze47 bizim 7 +4 günlüktü duyulduğunda daha erken yani 7 haftaya kadar alltan muayeneyle bakılır canım
Barlas_mom busragurkan en son 1400 tl ödedik geçen hafta canım biz zelal savaş coşkuna ama ayda bir çağırıyor Şuan için sıkıntı yok
ZehraNur21 Genesiste en çok Pınar hoca tavsiye ediliyor ve çok hastası var. Problemli durum varsa Yunus Çavuş, Ahmet Yalınkaya, Özgür Özkul iyi diyorlar. Genel olarak doğum için genesis çok tercih ediliyor.
yigitmom_ Ozel Genesis Hastanesi Prof Dr. Mahmut Erdemoğluna gidiyorum. İlk oğlumda da şuan ki gebeligimde de Mahmut hocayı tercih ettim. Alanında başarılı ve pratik bir doktor😍
gulsenmstf Ayseldz 19+4 ♥️ ilk dgumi Fatma hoca yapmıştı Burcu hanım kadr detaylida anlatmiyodu muayenelerde Burcu hanım uzun uzun detaylı anlatiyo cinsiyet Göcek diye baya ugrasti bekledi 🥰😄
Ayseldz gulsenmstf yaa bende çok memnunum gerçekten. Cinsiyetinizi kaç haftalık iken söylemişti size. Bu kadar detaylı bakan ve güzelce her şeyi anlatan nadir doktorlardan birisi gerçekten.
hanDan2323 Bende 21 haftalığım dünya park hastanesi Ömer Yalınkaya gidiyorum. Doğumu da Allah nasip ederse orada yapacağım . Pınar hocayı genesis de çok duydum ona randevu bulmak imkansız . Bu arada Ömer hocanın giriş ücreti 700 tl eğer asker polis eşiyseniz %20 indirim de uygulanıyor
gulsenmstf Ayseldz 10+5 de erkeğe bnziyo ddi 13 de de aynı şekil 17 de gttim gstermedi o da inat etti ama hafyata gel bidaha bakalım ddi 18 de kesin net öğrendim 🥰
hanDan2323 busragurkan 12. Haftam dan beri gidiyorum . Toplam da 3 defa gittim zaten 4 haftada bir çağırıyor.