Hmyrayz Kızlar 12.haftamdayim kahvrengi akintilarim yerini pembeye bıraktı bu durumu yaşayanlar var mi çok korkuyorum doktora sordum net bir cevap alamadım aranızda bunu yaşayan var mı. Bu kanama neyin nesi anlamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Hanifeakbayrak Hmyrayz inanır mısınız 3 haftayı geçti o durumdayım bende ekstra pıhtıda geliyor düşük riskiniz var iğne ilaç yolluyorlar yatıp dinlenmem lazımmış ama nereye iki tane oğlum var okula giden ☹️
Egei Hmyrayz bana doktorum kırmızı yani canlı kan görürseniz ve özellikle pıhtı şeklinde parçacıklı ozaman önemli demişti. Ama eğer kahverengiyse aktif bir kan değilmiş. Ama yine de doktora gitmekte fayda var. Progestan başlatıyorlar düşük önleyici. Doktorunuzdan net cevap alamadıysanız bence doktorunuzu değiştirin.
Bussr Acile git canim hemen iğne serum fitil tedavisine başlarlar.stres yapma ama hemen gitmeye calis
Hanifeakbayrak Esas söylemem gerekeni unuttum bende 12 haftalığım bugün gittim güvenilr bir doktor çok aşağıdaymış bebeğim yatarsam kanamam olmazmış
Hmyrayz Progestan fitil kullanıyorum ona rağmen oluyor sürekli de olan bisey değil ama korkutuyor beni işte doktor kontrolüm bugündü. Bebekte sıkıntı yok dedi doktor ama anlamadım neden böyle olduğunu
Hmyrayz littlechick 1 hamileligimi öğrendiğimden beri kullanıyorum fitil ama kanamanın neyle ilgili olduğunu anlayamıyorum doktor da birsey söylemiyor netlik yok hiç
littlechick Hmyrayz Kanama alanı yoksa bebekte iyiyse yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum doktorun bilgi vermemeside çok ilginç gerçekten