eso14 ZeynepDuru17 oy maşallah baya büyümüşler kız 🥹 rabbim her meyveden tatmayı nasip etmiş sana ne güzel 💗
ZeynepDuru17 eso14 inşallah sağlıkla sıhhatle tatmayi nasip etsin canım mevlam herkese içinde banada sağlıktan ayırmasın mevlam bacım 🥺🩵😘
eso14 Nurkrkc17 Bacak arasına baktı evet şişlik var ama %70 kız dedi canım 😄 valla artık hazırlık yapıyorum kız dediyse kızdır herhalde aksiyona gerek yok 😃 doğumda sürpriz olursa zaten muhakkak yazarım
Nurkrkc17 eso14 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim bana da 100 💯 kız demişti geçen hafta ise erkeğe benziyor bacak arasında pipi olabilir kordon da olabilir dedi o yüzden sana sormak istedim naptın diye
Nurkrkc17 Kuboss-98 amin kuzum Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin yüce Mevlam hayırlı sağlıklı bi şekilde 😇🥹
Nurkrkc17 Elif_49 evet daha da belli değil maalesef 2 hafta sonra gel netleşsin dedi doktor ama burda o kadar çok okuduğum yazılar var ki hayret içindeyim son ayında bile değişen varmış 🫠
Nurkrkc17 YncaY evet dümdüz hiç bi şey yoktu ama geçen hafta gittiğim de kordon da olabilir pipi de olabilir dedi emin olamadı bu sefer
YncaY Nurkrkc17 Değişen çok oluyomuş özellikle kızdan erkeğe dönen cinsel organ gelişimi tamamlanması 16.haftada olup bazı erkek bebeklerin çok küçük pipisi olduğu için düzde gözükebiliyomuş neyse sağlıkla olsun hayırlısı artık 🥰
Semanurgns YncaY 16 da kesin belli oluyor dimi abla bide erkek bebek önce gösteriyormus galiba 12 de felan
Nurkrkc17 YncaY öyle tabi sağlıkla hayırlı bir şekilde gelsinler Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah 😊