Bahar00 Bit türlü isme karar veremedim ilk oğlumun ismini eşim seçti Alparslan adı doğacak çocuğumuza da ben isim secicem ama hiç bir isim tam anlamiyla içime sinmedi şuan iki isim arasındayım ve artık karar vermek istiyorum sizce Muhammed Dağhan mi yoksa Muhammed Uraz mi ve çevrenizde adı Dağhan veya Uraz olan kişiler var mı varsa nasıl kisilik yapıları var.
elmaelmaelma İlki Alparslan ise yazdıklarınız biraz alakasız olacak gibi geldi bana. Bir de Muhammed ismi bebeklere ağır geliyor diyorlar, söylerken diğerini kullanacaksanız hiç koymasanız daha iyi.
Bahar00 elmaelmaelma hayır her ikisini de kullanicaz Muhammed ismi ağır bu yüzden bende yanına biraz sakin bir isim istiyorum Dağhan güzel ama ağır kalıyor gibi Uraz olabilir diye düşünüyorum sizlerin fikrini de almak istedim.
elmaelmaelma Bahar00 birlikte kullacaksanız da dediğim gibi ilk çocuğun ismiyle birbirinden çok farklı olacak. Bir de birlikte kullanmak için de fazla uzun oluyor Muhammed ismi. Siz bilirsiniz tabi ki ama alternatif isimler düşünmenizi öneririm.