Gizemd-01 Haftada karnım aşağı indi. Doktor alttan muayene etti rahim ağzı yumuşamış ama açıklık yok dedi. Şuan 35+5 im sanki biraz daha indi aşağı. Böyle olması normal mi? 34. Haftadan beri. Gören sen geç doğurmazsın diyor. Böyle olanlar erken mi doğuruyor ?
eso14 Gizemd-01 valla benim karnım baştan beri aşağıda bacım. İlk gebeliğimde hatırlıyorum 35-36 gibi düşmüştü karnım ama 39+3 te suyumun gelmesiyle doğum hikayem başlamıştı
Ebru3457 Gizemd-01 aşağı inmesi bebeğin baş aşağı dönmesinden kaynaklanıyor bence bu haftalarda da dönmesi normal benimde 34 35 de dönmüştü baş aşağı ama yarın 40 haftalık oluyor hala bekliyorum
ruveyda123 Gizemd-01 35te benimde karnım düştü 36da hareketlerini alt karında hissetmeye başladım 37de doktorum bebek baş aşağı başı epey aşağıda hatta dedi bekliyoruz bakalım☺️
Yaseminn2345 Gizemd-01 günümüz aynı. Benim de gören aşağıda vs diyor ama iki üç ay önce vs denildi. Kendim bakıyorum aşağıda değil bence
eso14 Gizemd-01 aynen öyle pozisyonla alakası var mı bilmiyorum ama kızım 35. Haftada dönmüştü. Ama yine düşüktü karnım. Yapısal bence canım
bebisliozlem Kuzum benimde tam tersi 🥲 31.haftadan sonra yukarıya çıktı diyebilirim ne zaman aşağıya iner bilmiyorum 30.haftaya kadar hamile olduğumu bilmeyen kimse hamile olduğumu anlamıyordu bile
ruveyda123 Gizemd-01 ayy demeyin öyle çok beklemek istemiyorum hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişler😂
Smy17 Gizemd-01 karnım aşağıya inmeden doğurdum ben 😂 yani inmeyle ilgisi var mı doğumun bilmiyorum doğurduğum gün daha nefes alamıyordum aşırı göğüs kafesimi sıkıştırıyordu yani hiç inmedi hatta bende inmediğine göre doğuma daha var diyordum kendimce