Svd1 31+3 günlüğüm bebeğin kilosu 1800 olması gerekiyomus bu haftada ama bız 1500 olmusuz haftasına göre biraz geride dedi doktor kilo alması için ne yapmalıyım yumurta süt yogurtpeynir yiyorum onların dısında önerileriniz neler kızlar üzülüyorum bide erken dogum riskim var doğarsa kuveste yatıcak korkuyorum😔😔
Elaylama Svd1 geçen haftalarda çok fena grip olmuştum bebek 7 günde hiç kilo almamıştı. Sonra kahvaltıma kaşar ekledim, köy yumurtası abartmadan yedim. 2 günde 1 muz yemeyi ihmal etmedim. Laktozsuz olmak koşuluyla hergün süt içiyorum çiğ badem hergün tüketirim. Aman aman bir şey yapmadım şimdi 35. Haftadayım 2,5 kilo kızım. Kilosu çok olmasın ama sağlıklı olsun diye kilo aldıran şeyleri de aşırı tüketmiyorum ben ve eşim çok iri doğmuşuz doktorum özellikle bebeğin iri olması değil sağlıklı olması gerek der. Normal kilosuna çabucak gelir 300 gr kolay toparlancak bi eksik hiçç kafana takma. 27. Haftadan beri benim de erken doğum riskim vardı bak kaç hafta oldu allah'ım sana da göstersin bu haftaları. İyi düşün iyi olsun ☺️
Kubrauzunnnn Kuzum ben 31+3 um ama ulturasonda 32+6 çıkıyorum normalde yumurta yemem ama faydalı olsun diye günde bı tane yiyorum çok süt içiyorum ilaç kullanmıyorum kan filan bı decavit bı balık yağı kullanıyorum ayrıca çalışıyorum kaşar yiyorum ve muz zaten sevdiğim için bunları aklıma geldikce yiyorum ceviz badem de beyin gelişimi için inanılmaz güzel besinler yemek de ye mutlaka sadece bunu yemekle olmuyor :) ve bol bol et 😘
Kurabiyecik Canım her gece yatmadan ballı süt yap, bi tane de muz ye. Muz bebeğe çok kilo aldırıyor. Kaşar peyniri de çok kilo aldırır. Bol bol ye
Btugl Svd1 cicibebe kaşar ceviz tuket cnm ama mutlaka 1ad maden suyu tuket ve duam seninle erken gelmesin yavrun kilo mutlaka alıyor sen iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen
mrshavva Kiloyla alakası yokmuş küvezde kalmasının çünkü benim bebeğim de zayıf haftasına göre sordum küvezde kalır mı diye kilosuyla alakası yok dedi o yüzden içiniz rahat olsun benimde erken doğum riskim vardı şuan 37+5’im içinizi ferah tutun 😌
F84 Svd1 hic uzulmeyin bol bol dinlenin dinlenmenin bebek kilosu uzerinde faydasi cok buyuk, mutlaka hergun muz,yumurta, kasar peyniri,cecil peyniri, avakado , haftada 1 - 2 gun balik ve et yiyin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pamm Svd1 canım rica etsem ultrason kagifinda ki bpd ac ve fl ölçülerini yazarmisin benimde 32 haftalik banada doktar çık zayıf dedi
Svd1 Pamm bpd 7.79 cm, hc 28.7 cm, ac 25.6 cm, fl 5.71 cm değerler bunlar canım ne oluyo bunlar ben anlamıyorum
Pamm Svd1 bpd bebegin kafa çapi bi katın çevresi diğeri uyluk kemiği uzunluğu olculerimiz hemen hemen ayni