Damlademir AyzaEr dün bebeğimi kaybettik 18 hafta durduk yere sancım geldi arkasına suyum neye uğradığımızı şaşırdık rabbim bizden çok sevmiş çok acılıyım rabbim kimseye göstermesin çok zor bir kızım var çok şükür sabrım herşeymiz o rabbim sağlık versin şifa versin inşallah sizlere
kubranurleo Şimdi aldırsanız ileride “belki yaşardı” düşüncesi çok ağır olur. İnsan kaldıramaz. Ben de aldıramazdım açıkçası.
zumraninannesii AyzaEr ağlama bende ağladım sürekli sürekli şunu söyledim rabbim neyi nasıl nasip etmişse kabulümdür benim eşim kv herkes aldır dedi hayır dedim kimseyi dinlemedim çok şükür Allah’a inandım ona sığındım sende öyle yap şimdi yine hamileyim 18+5 haftalık erkek dediler rabbim nasl nasip etmişse kabulümdür yine Allah hiç bir kulunu darda koymaz buna inan Rabbime sığın 🙏🙏
babysmomy SmyEsciv ilk gebeliğimde öyleydi şimdi yine hamileyim sanırım kesinleşirse gideceğim kendisine 🥰
sevvalcik İlk önce rabbim sabır versin zor bir durum ve zor bir süreç konu hakkında bilgim yok ama elinizden geldiği kadar değişik doktorlara gidin yaşadığınız şehirle kalmayin çevre şehirlerdeki hastanelerede gozukun derim canı verende alanda rabbim o ne derse o olur elimizden başka bir şey maalesef ki gelmiyor rabbim bir an önce şifasını versin mübarek aylardayiz cuma günü bol bol dua edelim yavrumuza 🤲
Sevvaldal AyzaEr istanbul bağdat caddesinde Prof. Dr. Arda Lembet var. Ücreti biraz yüksek ama gidin lütfen. Kendisi bebeğe anne karnındayken de müdahale eden çok iyi bir perinatolog.
AyzaEr Sevvaldal bugün gittim dediğiniz doktora o doktor da her an kalbi durabilir dedi yarin test vericem evet maliyet yüksekmiş bileziklerim var onları satıcam dua edin benim için
1prensesannesi__ AyzaEr hayatım ölümde yasam da Allah in takdiri şuan bebegin yasiyo ve kalbi atiyosa kesinlikle dogmasini bekle nasibinde ne varsa o olur bu sekilde söyleyipte sapasaglam doguran cok anne var o yüzden hiç telas yapma hangi doktor dogumdan sonra bakicaz dediyse onunla devam et digerleri kolaya kacıp seni basindan savmak istemis belli ki ugrasmamak icin
AyzaEr 1prensesannesi__ inşallah öyle umut ediyorum öyle diliyorum ve elimden geldikçe şifa arıyorum bugün gitigimiz doktor bir umut var dedi ona sarıldık Şuan dua edin lütfen
Sevvaldal AyzaEr tüm kalbimle sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum🙏 ilk çocuğumdan beri Arda Hocaya gidiyorum. Çok iyi bir doktordur. Yapılacak birşey varsa mutlaka yapar🙏 müdahale edebilecek mi?
1prensesannesi__ AyzaEr Rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin asko sana ve babasina bagislasin insAllah
AyzaEr Sevvaldal Allah razı olsun dualarınız için teşekkür ederim yarin sıvı alıcagını söylediler ama her an kalbi dura bilir dedi bilmiyorum bir umut
Senna2024 AyzaEr istanbulda hangi semttesiniz benim doktorum çok iyi internetten yorumlarına da bir göz atarsınız gönlünüzü rahatlatır belki gitmek istersiniz
Senna2024 AyzaEr aa öyle mi yakın sayılır sizede halkalıda kliniği ismi Gürkan ağralı isterseniz bi bakın internetten de