Nissyoo Kızlar toksoplazma testi istedi doktor kağıtta anti toksoplazma ıgg yazıyor bi tıp merkezine sordum çeşitleri var elisa falan dedi hangisi yapılması gerekiyor
Fer4h Nissyoo toxo igg toxoigm cmv igg cmv igm rubella hıv hepatit b mutlaka bakılmalı bunların hepsi elissanın içinde zaten sağlık ocağındada yaptırabilirsiniz ama hepsinin bakıldığına emin olun
gocebeanne Nissyoo benim toksoplazma sonucumun yanında elisa yazıyor ama net bilgim yok böyle bir soru da sormadılar bir sefer sağlık ocağında yaptırdım bir de devlette direk kağıdı verdim ne varsa yaptılar.
Nissyoo Hepatit b HBV testi ne olarak isteniyor antijen olarak ,genetip mi diye soruldu onu hangisi yaptırılıyor bilginiz varmı
Nissyoo Doktora soramıyorum çünkü gittigim doktordan hic memnun kalmadım hep tersliyor başka doktora görüneceğim ama ona gidene kdr şu tahlilleri de yaptırayım diyorum
Nissyoo Fer4h sağlık ocağı bakmıyoruz dedi rutin hemogram falan bakıyolarmış tıp merkezine sordum bana bunları öğren dedi
Fer4h Nissyoo o nasıl bi sağlık ocağı gebelik takibiniz orada yaptırmayın o zaman devlet hastaneleri yapıyor tekrar gidin bi doktora o istesin tıp merkezleri fazla ücret çıkarabilir
Nissyoo Fer4h devlete gittim orasıda bu testler icin erken dedi yolladı 6.haftadayız suan bnde anlamadm nereye yaptıracagımı🥲
Nissyoo gocebeanne kaçıncı haftanızda yaptırdınız devlete ben de gittim erken diyip yaptırmadı tekrar gidicem tahlil icin bska doktora
Merv2224 Ben 7. Haftadayim ve pzts saglik ocaginda yaptirdim saglik ocaginizda sorun var bnce başka aile hekimine gidebilirsiniz öylede oluyor
Nissyoo Merv2224 kartalda oturuyorum acaba farklı yerlere göre değişiyor mu burdaki alınmıyor dedi cnku degistiricem olmadı