Edaacar-ozkan Kızlar merhaba sağlık ocağına kan tahlili vermiştim tsh değerim 3,20 çıkmış ts4 0,800 dahiliye gitmem gerekiyormuş değerlerim yüksekmiş sizce bana 3,20 normal gibi geliyor
Gammmzeee Edaacar-ozkan beni de endokrinolojiye göndermişti doktor gebelik planlamasında 2.5 olması gerekiyo diye biliyorum
imbrosmerve Edaacar-ozkan hamilelikte 2.5 altı olması gerekiyor diye biliyorum. bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. ilaç kullanmanız gerekiyor. en yakın zamanda doktora görünmelisiniz💖
Mucizemses Hamilelikte o değer yüksek görülüyormuş canım benim de öyle çıkmıştı ilaca başladık 1lerde olması gerekiyor dedi
Edaacar-ozkan Mucizemses 6 aylık hamileyim her ay 2 be altı çıkıyordu bu ay ilk defa yüksek çıkmış kendiliğinden düşer mi acaba
Edaacar-ozkan Yasminnnnn 6 aylık hamileyim her ay 2 ve altı çıkıyordu bu ay ilk defa yüksek çıkmış kendiliğinden düşer mi acaba
Mucizemses Edaacar-ozkan kendi kendine düşmez mutlaka ilaç kullanmalısınız kullanmaman daha çok sorun açıyormuş zeka gelişimi falan açısından Ben de başta ilaç kullanmak istemedim zararlı buldum ama doktorum anlatınca şuan aksatmıyorum
Yasminnnnn Edaacar-ozkan İlaç kullanmazsan eğer düşmez ama ilaç kullanırsan bir sıkıntı olmaz düzene girer
Ce123 Canım ben hipotroidi hastasiyim gebelik planlaması yaparken TSH 2 nin altında olması gerekiyordu ilaçla 2 nin altına düştükten sonra hamile kaldım düzenli olarak ilaç kullanıyorum yakın bir tarihte yine TSH hormonun yükseldi ilacımın dozu değişti.Hamileliklerde tiroid sorunu olmayanlarda bile TSH hormonun da yükselmeler olabiliyor bence vakit kaybetmeden bir doktora git 3 çok yüksek değil tabiki için rahat olsun ama daha da yükselme ihtimali olmadan önemini almış olursun