Seldaklbr Şuan 10+2 deyim Doktorumuz ekim başı doğum olur dedi allahın izni ile. Alışveriş yapmaya başladınız mı sizler nasıl gidiyor
Selothatun Seldaklbr 19 aylık oğlum olduğu için temel büyük eşyaların hepsi mevcut :) cinsiyeti kesin belli olduktan sonra da yavaş yavaş eksilerini alırım henüz çok erken 7+3
momofmychildren Seldaklbr 18 haftalık hamileyim henüz bişey almadım cinsiyeti netleşene kadar almayın ☺️
hanlnim Seldaklbr bende 10.haftadayım ekim başı nasipse doğum, hiçbir şey almadık biz henüz. Cinsiyeti öğrenip yazı bekliyoruz alışveriş için🤭
boraninannesi_ 11+4 bir tek fbli yelek almıştım, zıbın ve yenidogan set hediye geldi birkac tane, bir de eğitici köpek hediye geldi uzun süre bi şey almayı düsünmüyorum son 2-3 ay alırım diye düsündüm
Neniii 10+1 olduk biz :) bebek arabası bakıyorum ana kucağı falan indirimleri takip etmek lazım ama daha hiç bişey almadım bebeğime sadece 1 tane altın aldım bir cinsiyeti belli olsun diyorum öyle alırım :)
Seldaklbr Neniii ben 2. El aldım bebek arabasını neredeyse yarı fiyatına denk geldi ama sofır gibi tertemiz
Hamdiyevural Seldaklbr beyaz taklar alabilirsiniz hem kıza hem erkeğe oluyor ayrıca yeşil de öyle her ikisine de olur o renkte pijama takımları alınabilir
Lavin___ 7+2deyim ben de bugün anne yanı park yatak siparişimiz geldi bunun dışında mustela set ve çamaşır deterjanı aldım bu kadar şimdilik🥰
perihankrkya Seldaklbr ekimde dogucam ama sezaryen olacagi için tarihi belli degil 🥲 ultrasona gore 6+4 adetime gore ise 7+6 hic bisy almadik henuz sadece besik alacagiz .cinsiyet belli olunca almaya baslayacgiz
Edsn Tubitumum merhaba ben çalışıyorum ve 12 haftalık olana kadar tanıdıklarıma gebeliğimden bahsetmek istemiyorum erken gitsem hem kese için hem kalp atışı için gitmek zorunda kalacaktım işyerinden birkaç kez izin almak istemedim bir de stres olmak tabii o yüzden gitmedim ama siz gidin bence çünkü belki almanız gereken ilaçlar vardır folik asit vs gibi ihmal etmeyin