esmerrmm Kizlar sanırım şeker yükleme testinin sonucu demi bunlar bi sknti varmi anlayanlar bakabilirmi acaba ☺️
esmerrmm esmerrmm kizlar varmi anlayan sk ti varsa hemen randevu alip gideyim sk ti yoksa bi sonraki kontrolu beklerim , insallah sknti yoktur
Myrtle esmerrmm 75lik yuklemede 60 dakikada referans 180 diye yorumda gormustum. 140 diye de. Benim 140 uzerinden degerlendirdi doktorum 🤔. Sizinkinde 180 yaziyor ust sinira.
Kbrbydk esmerrmm gayet iyi çıkmış değerler benimde geçen hafta hemen hemen aynı çıktı degerler sıkıntı yok gayet iyi dedi doktor. Açlık 88 birinci saat 138 ikinci saat 124 çıkmıştı çok şükür. İlk kızımda şekerim çıkmıştı çok zordu.
rumeysa_mom esmerrmm şekerin yükselmiş canım glukoz diye geçiyor benim de 123 çıkmış benim ki daha yüksek bir tek onu anladım başka anlamadım 🤭
Myrtle esmerrmm iste doktor hangi referansi alir bilemiyorum insallah bir sey yoktur, saglikli gunler dilerim. Benimkinin ornegini verdim size 🤔 87 140 120 gibi cikmisti benim, bir sey dememisti doktor
rumeysa_mom esmerrmm yok canım şekerin yok bende öyle zannettim sadece biraz yükselmiş o kadarcık benimki 123 o kadar düşün yani 😂
esmerrmm Kbrbydk 60 dk olan 163 normalmi acaba ya insallah normaldir , benim ilk gebeligimde şeker yoktu bundada yoktur insallah zaten bulanti cekiyorum bide diyet falan beni baya zorlar
Kbrbydk esmerrmm referans 180 diye geçmiş ama onu baz alırlar büyük ihtimalle. En kötü takip yapmanı ister bir süre. Açlık ve ikinci saat normal geldi.
rumeysa_mom esmerrmm canım benim seninkinden daha yüksek çıktı açlık kan şekeri diye geçiyor sen şekeri kes düzelir zaten kendisi çok fazla takma kafana ama istersen doktora gözük
esmerrmm Dlk123 kan veriyorsun , sekerli icecek icip bir saat sonra yine kan veriyorsun ve bir saat sonra yine kan sonrada sonuc cikiyor