Peri-06 Ozdemiryksl ferramet ve dacavit kullanıyorum doktor dogum sonrası da devam edecegimi söyledi bi süre
Duygu8178 Ozdemiryksl 36+3 olduk 2800 Gr bebeğim. Doktorum günün dolana kadar fazla kilo alma doğumun rahat kolay olsun diye vitamini bıraktırdı. İnnate kullanıyordum hem omega 3 hemde Multi vitamindi. Doğal kilo alsin. Rahat edersin doğumda diye bıraktık
mavikalpvemavikalp Ozdemiryksl daha doğurmadım 😅 ama devam hatta elenatal 3 var doğurduktan sonra ona geçmeyi düşünüyorum
Ayseumut Ozdemiryksl bnde 37+5 im kılosu 3.220 gram ölçüldü vitamınımde bttydı bugun alıyımmı dedım gerek yok artık kılosu ıyı bosuna para verme dedı devlettekı doktor
Ozdemiryksl Omega kanı sulandırıyor diye bana bırakmamı söyledi drum. Ama bebiş az kilo almış devam etmek istiyorum☺️
Ezgianne Feremat (demir ilacı) decavit(multivitamin) 2 günde bir omega3 ve hipotiroid olduğu için eutroyx 50 mg 32 haftalık hamileyim
Mommy15 @Ozdemiryksl 37+1 haftadayım. Coledan(vitamin), ferro sanol(Demir ilacı), Marincap( Balık yağı)