Mervisnese 17+5haftalik hamileyim kizlar akintim çok fazla resmen bi günde iki tane iç çamaşırı değiştiriyorum biraz öncede baya yoğun kivamli beyaz akintim oldu farkettim sizinde oylemi
semrakarahan Mervisnese benimde oluyor akintm cok ama doktor koku kasinti olmadigi surece bi sknti yok dedi ama bnmde aklima takilir 16 . haftamdaym
hunilimom Mervisnese bende aynıyım sürekli ped değiştiriyorum bazen tuvaletimi tutamıyorum sende de oluyo mu
Mervisnese Ssraa valla bugün daha bi arttı sanki bide biraz önce hissettim yemek yaparken yoğun bi şekilde aktığını sümüksü bi kıvam gibi
Ssraa Mervisnese ben de o şekilde his yok da günde bir değişim yeterli oluyor senin biraz daha fazla sanırım ne olur ne olmaz doktoruna söyle istersen
Anneolacak Mervisnese bende 17. Haftadayim hatta kac haftadir dogru duzgun akintim bile yoktu smdi az az gelmeye basladi
uyanikgizem Bende 20+3 haftalığım canım. Aynı şikayet bende de oluyor. Doktoruma sordum kaşıntı veya kötü koku olmadığı sürece normal olduğunu söyledi. Sende doktoruna danışabilirsin ama normalmiş☺️
uyanikgizem Mervisnese benim de olmadığı için endişelenmedim ileride ki haftalarda azalıyor bende şuan da kalmadı gibi birşey