Kızlar şimdi kimisi çok al diyor kimisi az mesela yenidoğan kaç takım almalıyım ?
Yenidoğan kıyafet
Yenidoğan çok fazla giyemiyorlar ki hemen büyüyor kimi bebeğin boyu uzun oluyor 2-3 kere giyebiliyor aynı kıyafeti ben yenidoğndan ziyade 0-3 daha mantıklı geliyor zaten yaz çocuğu olacak nasipse yeni doğan bir kaç parça kıyafet aldım
Nergisssadyamn 12 günlük anneyim, 5 adet 0-3 ay takım ve 1 10lu hastane çıkışı aldım yetiyor bize. 7-8 tane kolsuz beyaz zıbın ve bolca da ağız mendili var. Önlük de alın çok önemli.
Takım 2tane 3 yeterli citcitli zıbın çok lazm olcak bere eldiven 0ve 3 ay arası olsn
Rabiul doğru mantıklı
LamiyaCetinkaya Teşekkür ederim tamamdır
Cennettunc Teşekkür ederim
LamiyaCetinkaya
Ay doğum yapmışsın canım gozun aydın nasılsın nasıl gidiyor her şey yolunda mı? 🥰
Deletedmom_85 15 günlük olduk evet 😍 İyiyiz, sarılık atlattık biz de ama herşey yolunda artık. Siz nasıl oldunuz ? 40 çıkarmak üzeresinizdir ❤️❤️
LamiyaCetinkaya
Maşallah subhanallah paşaya. Olur o kadar hastanede falan yatmadiniz dimi bizim de 11 buçuk gelmişti sarılık değeri 15 risk grubuna giriyor dedi doktor. Sık sık emzirmistim bizde atlattık çok şükür. İyiyiz hamdolsun az kaldı evet 40imiz çıkmak üzere güzel gidiyor bizde de her şey yolunda çok şükür 🥰🫶🏻
Deletedmom_85 Senle konuşurken hep duygulanıyorum, peşpeşe aldık ilk haberlerini şimdi doğdular da büyüyorlar bile 🥲❤️ en çok 12.8 çıkmıştı bizde de ama geriliyor en son 6 çıkmıştı. Benim oğlum ememediği için de sıkıntı yaşadık en son mama takviyesi önerildi, hâlâ daha maksimum 5 dakika emiyor artık elimle sağıyorum biraz olsun rahatlamak için 😵💫 Allah ikisinin de bahtını açık etsin, iyi insanlar çıkarsın karşılarına❤️
LamiyaCetinkaya
Aminn canım benim iyi insan olsunlar inşallah tek temennim bu 🩷
Evet ya zaman.su misali duygulanmamak elde değil kii. Sıkma sende canını 1 damlası bile şifadır her bebek emeceekk diye Bi kural yok ya nasip meselesi bu da 🥹 abisiyle nasıl gidiyor sevdi mi kardesi 🥲
Nergisssadyamn ilk gebeliğimde 5tane almıştım bundada 5tane aldım yetiyor
Deletedmom_85 Amin amin 😍 evet evet çok sevdi, sanki kardeş bekliyormuş aylardır 😀
LamiyaCetinkaya
Maşallah çok sevindim hep böyle kalsınlar 🩷
Nergisssadyamn 4 tane alt üst takım, 5 6 tane de zıbın aldım . Gerisi 3 ay 6 ay öyle . Yeni doğan çok kullanılmadan küçük gelmeye başlıyor , yani yetmezse de alınır . Eve fazla fazla yıkmaya gerek yok.
Momcrn teşekkür ederim
Havvakc Bence de teşekkür ederim