Haticeburak06 Bebekkk00 canım ben sigarayı tırnak yemeyi noodle fln bıraktım cipsi bırakamadım canım isteyince yarısını yiyiyorum yarısını eşime veriyorum hepsini yemiyorum birde ayda bir yiyorum ama hayret ediyorum kendime 1 buçuk aydır ağzıma sürmüyorum😂💕
1fatma_nurr Bebekkk00 vallaha canım ona bakarsan herşey çok zararlı bende yiyorum canim isteyince ye o kadar detaylı düşünmemek lazim ya bence 😂
Esrackc Ay nolcak yaa tabiki yememek en iyisi sonuçta sağlıksız şeyler ama yediniz diye de anında bişey olmaz tabiki sakin olun
Bebekkk00 @Haticeburak06 Bende öyle bıraktım çocuğu şeyi aslında cips de yemiyicektimm hiç ama dayanamadım dün bende yarısını yedim heraldee korktum sonra İnşallah bişey olmaz yaa bide böyle karın kasık ağrılarım var korkuyorum
emirtimr1 Esrackc birisi de ütü yaparken karnıma buharı gelmişti birşey olurmu demişti o an çocuğu buharda haşladın kız yazmak gelmişti slclsldld
Esrackc Bebekkk00 kız biliyorum aklıma geldi öyle gülelim diye söyledim 😇 Merak etme arada kaçamaktan bişey olmaz elimizden geldiğince sağlıklı beslenicez tabiki
Bebekkk00 @1fatma_nurr Haklısın canım ama ister istemez insan kafaya takıyor yaa bide ilk gebeliğim İnşallah dediğiniz gibi bişey olmaz
Bebekkk00 @Haticeburak06 9+5 haftaligim canım normlade de vardı ağrılarım ama bugün biraz daha çok sanki
Haticeburak06 Bebekkk00 ama yinede bu haftalarda yemene dahada dikkat et olurmu güzel ve sağlıklı gelişebilmesi için 🧿