Ecelina2020 Mrb kızlar 21 haftalık gebeyim tansiyonm 13/8 kafamın arkası agriyo biraz ve ağırlık var normal mi sizce ilk gebeligimde de böyle olmuştu ama sonuna doğru olmuştu o zamanlar 17 18i gordum. Ne yapmam lazım acaba.
Ankara-58 Ecelina2020 bol su stres yapmayın sürekli ölçüm yapmayın buda insanı stres sokuyo limonlu su için yaşa sade doda carsa limon sıkıp için rahatlatıyor ben son iki ay yükselmişti tansiyon 16 17 görmüştüm
Ankara-58 Ecelina2020 tansiyon yükseldiği için qsla tuzlu yemedim sifir tuz bol su içtim gün içinde limonlu su içiyordum yada yoğurt limon sıkıp yiyordum hemen düşüyordu yükseldiği zaman hamur işi asla yemedim aşırı tatlı yemekte tansiyon cikariyo bilginiz olsun
GuzelMelegimm Ecelina2020 tansiyondan olduğunu düşünmüyorum o haftalarda bende de aşırı ağrı oldu. Netten baktın tansiyon şekerle alakalı değil kan basıncıyla alakalı yazıyordu
Ecelina2020 Ankara-58 ewt valla haklsnz duramıyorum sürekli ölçüm yapıyorum stres oluyrm basım dönüyo bu sefer
Zeynep0830 Benimde bugün başım dönüyor ayağa kalksam bayılacak gibi oluyorum düşmüş olabilir mi tansiyon baş dönmesi normalmi
tuzlulimoon Ecelina2020 kesinlikle doktorunuzla görüşün. Yüksek tansiyon gebelikte iyi değil şimdiden önleminizi alın ileriki haftalarda sıkıntı yaşamamnız adına💕
Ecelina2020 tuzlulimoon doktorumla gorusemem çünkü devlete gidiyorum. Ama takip ediyorum teşekkür ederim ❤️