melek77_ Ben de deli gibi erik ve kiraz çıksın diye bekliyorum Ankara’da hala marketlerde görmedim gören duyan varsa yazsın 😂
Deletedmom_72 Dlk38 dün ayıptır söylemesi çağla aldım eriğin kilosu 650 lira dedi oda 4 adet falandı almadık
sudedemirr Mehmetabay0990 bende adanada yaşıyorum ama 5 gün önce eşimin gezmediği manav, hal kalmadı nerede çıktı bilgi verir misiniz
Hulo2105 Deletedmom_72 serbest piyasa ne diyim ki 😂 ama tadı fasülye gibiydi daha tam erik değildi yine de aşermemi kesti biraz. Tabi kocamanlardan olsa bi torba yerdim🥲
Hulo2105 anneyimben_46 bende normalde erik hastası değilim ama instagramda anlamadığım bi şekilde önüme erik resimleri çıkmaya başladı sonra erik erik diye sayıkladım😂
Busraaaaa1 2 gündür Ankarada her yere baktık diyebilirim. İnanılmaz canım çekti dün hamileler için olan bi manavda bulduk 5 tanesi 150 tlydi
Bekledigimmucizemm Dlk38 35 haftalığım erik erik diye geçti hamileliğim şaka gibi birde papaz eriği varya büyük ekşi sulu ondan bir kilo yesem anca keser inşallah doğurmadan yerizde içimizde kalmaz bebiş doğunca çok yemek iyi değilmiş çünküüüğğğ 🤣🤣
neanladinyurdagull Dlk38 televizyonda gördüydüm bi yerde satış fiyatı 3000 küsür dü kaldım öyle izlerken
Hamisbayan Dlk38 mersin adana bölgesinde çıkmıştır ah mersinliyim memlekete gitmeyi bekliyorum🥴 ekim ayından beri aşerdiğim tek şey ama çağla badem çıkmış onlarla geçiştirdim🤭😂