biranne__ Bulduğum isim Mirza. Anlamı hükümdar, prens ve komutan soyundan gelen çocuk demekmiş. Diyorum acaba ağır mı gelir… Daha anlamlı bir şey mi bulsam… Kararsız kaldım ne diyorsunuz teyzeleri? Önerilere de açığız 😊💙💙
Barabar biranne__ bence tek başına çok güzel ve anlamlı. Çift isim alternatifiniz varsa Aslan Mirza da kulağa dolu dolu geliyor adlarıyla yaşasın uzun ömürlü olsun yavrularimiz 😊
MorKelebek54 biranne__ yanina kisa bi isim koyabilirsin mesea ben bu ara ege ismini cok begeniyorum mirza ege olabilir mirza ismini de yumusatmis olur yanina kisa bi isim eklersen ☺️
Bsrrgl biranne__ çok eskiden bir kişide duymuştum abimin arkadaşı idi gayet zeki çalışkan bir insandı hatırladığıma göre iyi huylu bir arkadaştı.
Keliff Bence Mirza ismi zaten ağır ve tek başına çok güzel bir isim oglumda koymayı çok istiyordum eşim Asaf ismini sevdiği için Asaf koyduk 🤗
biranne__ Keliff bende bu uygulamada bi bayandan duydum da hoşuma gitti ama ağır geldi gibi hissettim işte bide söyleniş tarzını tuhaf buldu eşim anlamını çok sevdi o tabi 😅 bilemiyorum önerilere açığım bakalım tek isim düşünüyoruz zaten
snysngn biranne__ arkadasim ilk erkek cocuguna Mirza eymen koymustu. 2. erkek cocugunada mirsat egemen koymustu
Barabar biranne__ bu kızda yirticilara takmış demezseniz benim Pars ta hoşuma gidiyor naçizane 😅 Aslan Pars Kutay yani anlamlarida önemli tabii ama ilerde iş yerinde sosyal hayatta cagirilip bahsedildiği zaman kalafatli dursun diye düşünürüm ben isim konusunda
MorKelebek54 biranne__ sadece efe koyun o zaman 😂😂 bizim isim belli olmasaydi ege yi koyardim 😂 gercekn cok hosuma gidiyo bu ara bu isim
Bahar00 biranne__ bu isim işi çok sıkıntı ya kaç tane isim buldum ama hep Bi eksikti vazgeçtim şuan eşim Dağhan ismini istiyor bende Uraz onun dışında alihan arel Kağan mirhan bu isimlerde seçeneklerimiz arasindaydi size de fikir olsun.
biranne__ Bahar00 aynen öyle çok zor karar vermek. Kız olsaydı belliydi ama erkek zor ya. Liste de baya geniş bilemiyorum teşekkür ederim öneriler için.